Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladi Portugalac zaludio Fergiea i Wengera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na vidiku je novi rat između Manchester Uniteda i Arsenala. Ovaj put riječ je o borbi za mladog portugalskog veznjaka Velosa koji igra za Sporting Lisabon, a kojeg jako žele i Sir Alex Ferguson i Arsene Wenger.

Već godinu dana Velosa prati jedan od najvećih svjetskih lovaca na talente Francuz Arsene Wenger, a oko na igrača Sportinga bacio je i Škot Ferguson. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FA Cup: Man. Utd. i Arsenal na popravni ispit Slika nije dostupna FA Cup: pobjede Arsenala i Manchester Uniteda

22-godišnji Miguel Veloso procijenjen je na 16 milijuna funti, a može igrati više pozicija; kao defenzivni vezni, u sredini i na lijevom boku.

Wenger čeka zimu i novi prijelazni rok kako bi dao konačnu ponudu, a Velosov agent Paulo Barbosa otkrio je kako je, osim Uniteda i Arsenala, za usluge njegovog pulena ljetos ozbiljno bio zagrizao i Tottenham.

'Arsenal u Velosu vidi budućnost i najbliži su potpisu u siječnju. No bilo da je riječ o Gunnersima ili Manchester Unitedu, cijena će biti oko 20 milijuna eura.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene