Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mediji u BiH i dalje podmeću Ćiri?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević danas se našao u središtu proturječnih medijskih informacija koje su tvrdile da je rekao kako bi mu bila čast jednog dana voditi reprezentaciju Republike Srpske, što je Blažević u kasnim poslijepodnevnim satima opovrgnuo.

Tijekom dana više internetskih portala u BiH prenijelo je informaciju "Press RS-a" u kojoj se tvrdi kako je za taj banjalučki dnevni list Blažević izjavio da mu godi podrška iz Republike Srpske te da bi mu "bila čast jednog dana voditi njenu (RS) nogometnu reprezentaciju". 

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

Blažević je opovrgnuo da je dao takvu izjavu.

"Sve je to izmišljotina, ja to nikad nisam izjavio. Pa kako bih to rekao kada sam izbornik BiH. O meni su već sve i svašta napisali, a mnogo od toga nije bilo istina", rekao je Blažević u izjavi koju u kasnim popodnevnim satima prenosi mostarski internetski portal "Bljesak info".

"Ne znam tko mi podmeće, ali to me i nije briga. Ti ljudi me uopće ne zanimaju", dodao je Blažević. 

>> Ćirin izbor marketinški trik: Doveli ga da zabavi javnost?! 

>> Ćiro o odlasku u BiH: Bandić mi je naredio da moram ići

>> Nogometna BiH u šoku zbog Ćire: 'Ovo je sramota'

Nakon nedavnog formiranja reprezentacije Republike Srpske javno je prosvjedovao predsjedatelj Predsjedništva BiH Haris Silajdžić zatraživši od Visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Miroslava Lajčaka da iskoristi svoje ovlasti i onemogući postojanje takve reprezentacije (RS) čije formiranje, po Silajdžiću, doprinosi daljnim podjelama Bosne i Hercegovine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene