Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Brazilski blizanci nove Fergusonove nade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Polažemo velike nade u njega, sve nas je impresionirao', sipao je hvalospjeve Sir Alex na račun mladog brazilskog desnog bočnog Rafaela Da Silvu...

Rafael i Fabio Da Silva su blizanci rođeni 7. srpnja 1990. godine. Zajedno su u siječnju došli iz Fluminensea. U početku su imali nekih problema oko radne dozvole, ali sada je sve riješeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Berbatov gura Rooneyja na klupu? Slika nije dostupna Carrick šest tjedana izvan travnjaka

S obzirom da je Rafael desni bočni a Fabio lijevi, izgleda da su Crveni vragovi riješili pitanje bočnih igrača za idućih nekoliko sezona.

Sir Alex je Rafaelu dao priliku protiv Midlesbrougha, Newcastlea i Aalborga i oduševio se sampouzdanjem mladog Brazilca. Fabio još čeka svoju šansu, nema sumnje da će mu je Sir Alex pružiti.

Posjeduju veliku želju za igrom, jako dobro rade na treningu i mislim da će izrasti u velike igrače 'Rafael nema straha i posjeduje veliku vjeru u sebe, veliki je pozitivac i blistava je budućnost pred njim', oduševljen je Ferguson Rafaelom.

'Obojica su tipični brazilski nogometaši. Jako su brzi i tehnički odlični. Posjeduju veliku želju za igrom, jako dobro rade na treningu i mislim da će izrasti u velike igrače', rekao je Sir Alex za blizance.

Nakon nizozemskih blizanaca De Boer, ruskih Berezutsky, braće Kovač, braće Šimić....stižu i braća Da Silva. 

Ako imaju bilo bilo kakve veze s Eduardom trebalo bi okrenuti broj 'sive, sveprisutne eminencije' Zorislava Srebrića da provjeri imaju li šanse za 'kockasti' dres.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene