Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Juve ostao bez Trezegueta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač torinskog Juventusa David Trezeguet u utorak će operirati koljeno što će ga udaljiti s terena između tri i pet mjeseci. Dodatne probleme treneru "Stare dame", Claudiu Ranieriu stvara i ozljeda prvog vratara Gianluigia Buffona koji će pauzirati najmanje dva tjedna.

„Trezegola“ je prije četiri godine ista ozlijeda udaljila s terena na četiri mjeseca. Čovjek koji je u osam sezona zabio 130 golova za Juve nada se da će se vratiti do početka osminefinala Lige Prvaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trezeguet produžio s Juventusom Slika nije dostupna Prodaje se Juventus?

Trezeguet je ozlijedio koljeno u susretu Lige prvaka protiv Zenita i prema prvim prognozama činilo se kako ozljeda nije teža. No, dodatni pregledi su pokazali kako će bivši napadač francuske reprezentacije pauzirati nekoliko mjeseci.

"Nakon operacije Trezeguet će pauzirati 15 dana, a potom će 20 dana raditi po posebno programu. Cijeli oporavak će trajati između tri i pet mjeseci," objavili su iz Juventusa.

Srećom, po navijače najtrofejnijeg talijanskog kluba Buffon će se vratiti u momčad za dva tjedna. Ponajbolji vratar svijeta istegnuo je mišić u ligaškom ogledu protiv Cagliarija.

Iako Amauri i legendarni Del Piero jamče veliki „kontigent“ golova po sezoni, snalažljivost elegantnog Francuza argentinskog podrijetla u šesnaestercu bit će teško nadoknaditi. Prošle je sezone Trezeguet bio drugi strijelac prvenstva sa dvadeset postignutih pogodaka iza Del Piera koji je postigao pogodak više.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene