Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatska u Top 10 engleskih nogometnih poniženja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Englezi treniraju jedan od svojih originalnih domaćih proizvoda – bahatost. U 'čast' Kazahstanu koji dolazi na Wembley, u svrhu opće mobilizacije, Englezi su podsjetili na svojih deset najvećih nogometnih poniženja…

Prema 'The Sunu' na 10. mjestu je poraz od Škotske 1967. godine od 3:2.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukraden najpoznatiji mobitel Najerotičnija navijačica svijeta opljačkana u Riju Slika nije dostupna Hrvatska jedan od nositelja na ždrijebanju kvalifikacijskih skupina za SP 2010.?

Na 9. mjestu su Bilićevi dečki. 'Hrvati su vrlo dobra momčad, i nije sramota izgubiti od njih. No vizija Stevea McClarena i njegovog kišobrana na Wembleyju je osramotila navijače. Iako nam je trebao samo remi da dosegnemo Euro, pokazali smo mlitavu igru i zaslužili da gledamo Euro na televiziji', pišu Englezi.

Vizija Stevea McClarena i njegovog kišobrana na Wembleyju je osramotila navijače

8. Engleska – Mađarska 3:6, 1953. god.

7. SAD – Engleska 2:0, 1993.

6. Wales – Engleska 4:1, 1980.

5. Engleska – Australija 1:3, 2003.

4. Engleska – Škotska 1:5, 1928.

3. Norveška – Engleska 2:1, 1981.

2. Sjeverna Irska – Engleska 1:0, 2005.

1. SAD – Engleska 1:0, 1950.

Najveća blamaža dogodila im se protiv Amerikanaca, na svjetskom prvenstvu u Brazilu. Englezi su odmarali najbolje igrače protiv 'preplašene američke momčadi koja je već upisala poraz'. Amerikancima je čak i njihov trener dao dozvolu da budu vani cijelu noć. Mamurni su došli iz noćnog života par sati prije utakmice i na kraju slavili protiv Gordog Albiona. Nakon što su poraženi i od Španjolske Englezi su ispali iz skupine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene