Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Henry polako gubi strpljenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski napadač Thierry Henry upozorio je trenera Barcelone da bi bilo vrijeme da ga prestane stavljati na poziciju krilnog napadača, koja mu nikad nije odgovarala.

Henry se ovog ljeta dogovorio s novim trenerom Guardiolom da će igrati centralnog napadača u Barceloni, no to je bilo još dok se vjerovalo kako će Eto'o napusititi klub. No, Kamerunac je ostao pa Henry i dalje mora igrati na krilu, ili čak sjediti na klupi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Henry se boji da je u Barci izgubio golgeterski instinkt Slika nije dostupna Barcelona bez Henryja i Abidala protiv Valladolida

''U ovom trenutku, ne želim ništa reći. Ali ako se ovo nastavi, naravno da ćemo morati razgovarati,'' izjavio je Thierry Henry.

''Kad se lopta brzo dodaje okolo i ja imam prostora za kretanje, onda igram dobro. No, u Barceloni moraš poštivati neka pravila. Ako si na krilu, tamo moraš ostati i čekati loptu, da bi otvorio igru.''

Francuski reprezentativac u utakmici protiv Srbije pokazao je da može igrati dobro, a hoće li imati priliku pokazati sve što zna ove sezone u Barcelone, tek ćemo vidjeti.

''Istina je da sam razgovorao s trenerom uoči se sezone, i za mene je sve to prilično jasno,'' zaključio je Henry, kojeg isključivo zanima mjesto centralnog napadača u klubu.

Barcelonu pak ovaj vikend čeka gradski derbi protiv Espanyola.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene