Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Henry se boji da je u Barci izgubio golgeterski instinkt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski napadač Thierry Henry izrazio je bojazan za svoj golgeterski instinkt, jer u Barceloni igra na lijevom krilu, a ne kao istureni napadač.

"To doista može biti problem, a najbolji je primjer prijateljska utakmica protiv Španjolske u veljači ove godine. Bio sam izgubljen u špici napada i nisam znao kuda da trčim. Imam osjećaj da moji refleksi pred golom više nisu kao što su nekad bili. U Barceloni igram na lijevom krilu i tu krećem u sprint kada sam udaljen 60 metara od gola. Nikad u karijeri nisam se toliko natrčao kao u Barci", izjavio je Thierry Henry za današnje izdanje L'Equipea.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Ilustracija Istraga u tijeku Masovna pucnjava u Americi: Najmanje četvero mrtvih, napadač u bijegu

"Srećom prije EP-a imat ću dovoljno vremena da se priviknem na svoju staru poziciju isturenog napadača", kazao je Henry, koji je najbolji strijelac u povijesti francuske nogometne reprezentacije sa 44 gola u 98 utakmica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene