Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Ronaldo se 'prepržio' na suncu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavna zvijezda ovoljetnih transferskih sapunica ne da se iz Los Angelesa. Toliko mu se svidjelo tamošnje sunce da većinu vremena provodi sunčajući se kraj hotelskog bazena. Boja njegova tijela toliko se promijenila da izgleda pomalo zastrašujuće.

23-godišnja zvijezda Manchester Uniteda zabavlja, kako sportske novinare, tako i paparazze. Pišu se romani o trakavici na realciji Man U - Real Madrid koji ne biraju medijska sredstva da „otkriju“ istinu o nastavku Ronaldove karijere, a njega izgleda više brine s kim će u krevet nego gdje će igrati sljedeće sezone. 

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Siromašna konobarica na jednu noć Ronaldo majku svog djeteta zaveo riječima 'Ti, ja, je****, je****'!

>> FOTO: Ronaldo ljubi Letiziu, Nereida šizi

>> FOTO: I toples Nereida ima novog dečka?

S druge strane, sapunica oko njegove, kažu bivše, djevojke prozvane Topless Nereida se nastavlja. Ona svojim golim tijelom privlači pažnju tabloida i poručuje Ronaldu što propušta, dok mladi Portugalac navodno ljubuje s Talijankom Letizijom Filippi koja se, slučajno ili ne, nalazi u istom hotelu u L.A.-u u kojem je odsjeo i Cristiano.

Ronaldo toliko vremena provodi kraj bazena svog hotela da je već poprimio zastrašujuće preplanuli ten.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene