Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FOTO: Beckham i zvijezde MLS-a pobijedili West Ham

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'All stars' momčad sjevernoameričke profesionalne lige, predvođena svojom najvećom zvijezdom Davidom Beckhamom, pobijedila je u Torontu momčad engleskog premijerligaša West Hama sa 3:2.

Momčad najvećih zvijezda MLS-a nastavila je svoj niz nepobjedivosti protiv engleskih klubova sinoćnjom pobjedom nad londonskim West Ham Unitedom. 

Pročitajte i ovo Screenshot Maksimir slavi Građani počeli prijavljivati potres u Zagrebu, a onda je stiglo objašnjenje koje nisu očekivali: "Nije potres..." Slika nije dostupna Trener West Hama dobio otkaz

Omjer je za sada 5:0, a među pobjeđenim klubovima su i Chelsea, Fulham i Celtic. Sinoć je srušen i rekord stadiona BMO Field u Torontu na kojem se okupilo preko 20 tisuća nogometnih zaljubljenika.

Domaću momčad predvodio je inspirirani David Beckham koji je zajedno s kolegama priredio Englezima sve samo ne prijateljsku dobrodošlicu. Motiv njegove momčadi u ovakvim susretima je velik jer još uvijek traje dokativanje MLS-a kao respektabilne lige. 

>> VIDEO: Tučnjava američkih i engleskih navijača

'Večeras je svaki naš igrač bio žedan pobjede i svi su utakmicu shvatili ozbiljno. Htjeli smo pobjedu i dobili smo je', rekao je Beckham nakon utakmice te dodao kako je motiv bio još veći jer ovi igrači inače igraju jedni protiv drugih.

Za MLS 'all stars' momčad strijelci su bili poznati meksički reprezentativac Cuauhtemoc Blanco te Christian Gomez i domaći igrač Dwayne De Rosario, dok je dva pogotka za West Ham zabio napadač Dean Ashton.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene