Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EURO: Ibrahimović ne trenira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najskuplje plaćeni nogometaš svijeta Zlatan Ibrahimović, koji po sezoni u Interu dobiva 12 milijuna eura, još nije zaliječio ozljedu koljena i sigurno neće igrati čitavu utakmicu Švedska - Grčka na EURU.

'Zasad je sigurno da ne može izdržati svih 90 minuta, ali je dobra vijest što je stanje iz dana u dan sve bolje. Naravno da zbog Ibrahimovića moram prilagođavati taktiku protiv Grka', kazao je švedski izbornik Lars Lagerback.

Pročitajte i ovo Ilustracija vozača dostave Stravičan slučaj Dostavljačica pizze odgrizla prst mušteriji: "Pokušao sam se osloboditi, ali..." Švedska vojska, ilustracija Ključna uloga Mogu li oni riješiti problem Ahilove pete NATO-a? "Mi smo jedna od rijetkih nacija koje se mogu nositi s ovakvim okruženjem"

Ibrahimović nie trenirao s ostatkom momčadi u subotu, već je radio po posebnom programu u teretani. Navodno je sam tražio da Lagerback umjesto njega postavi neiskusne Sebastiana Larssona ili Fredrika Stoora, no švedski izbornik ipak vjeruje da će njegov najbolji napadač zaigrati protiv Grka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene