Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dan uoči susreta protiv Njemačke izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić nije želio otkriti sastav koji će istrčati na travnjak stadiona Worthersee.


'Sastav ću objaviti na dan utakmice. Možda neće biti promjena u odnosu na sastav koji je nastupio protiv Austrije, a možda će biti jedna ili dvije', kazao je Bilić.

Vezani članci Slika nije dostupna EURO: Spremni za Poljsku Slika nije dostupna Bilić: Hrvatsku će protiv Poljske voditi Dario Šimić

Hrvatski strateg je naglasio kako svaka od kombinacija o kojima razmišlja nosi nešto dobro, ali i nešto loše.

'Svaka kombinacija ima svoje prednosti, ali i nedostatke', kazao je Bilić dodavši kako je hrvatska reprezentacija fizički spremna za okršaj s Nijemcima.

'Gledajući dečke na treningu sasvim je jasno da smo tjelesno spremni. Nismo mi malo trčali niti protiv Austrije', naglasio je hrvatski strateg.

Njemačka je i prvi susret u skupini s Poljskom igrala u Klagenfurtu, međutim Bilić smatra kako to neće biti nikakva prednost za 'elf'.

'Nije prednost što je Njemačka već igrala na tom stadionu, niti će to nama predstavljati nekakav hendikep'.

Vremenska prognoza za sutrašnju utakmicu ponovo nije blistava, u Klagenfurtu se očekuje kiša.

'Samo da nije prevruće', kazao je Bilić uoči polaska u Klagenfurt gdje će hrvatska vrsta danas odraditi trening u 16 sati.