Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Euro: 125 ozlijeđenih u Madridu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 125 ozlijeđenih i nekolicina uhićenih navijača samo u Madridu epilog je neobuzdane proslave naslova europskoga nogometnoga prvaka Španjolaca.

Policija je uhitila nekolicinu mladih huligana koji su slavlje na ulicama i trgovima Madrida iskoristili za sukob sa policajcima i paljenje automobila. Madridska bolnica primila je 125 ozlijeđenih, od čega je jedan u kritičnom stanju zbog ozljeda glave, a većina ima posjekotine ili trovanje alkoholom. Zasad nisu poznati podaci o ozlijeđenima iz drugih španjolskih gradova. 

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac, reporterka Nove TV Dnevnik Nove TV u Ateni Barbara Štrbac otkriva što dalje čeka uhićene Hrvate u Grčkoj: "To je ovdje vrlo ozbiljno kazneno djelo" Slika nije dostupna EURO: 300 milijuna eura prihoda za finaliste EURA

Mašući zapaljenim bakljama i crveno-žutim nacionalnim zastavama brojni navijači diljem Španjolske slavili su nedjeljnu pobjedu svoje nogometne vrste u finalu Europskog prvenstva, naslov koji su čekali pune 44 godine.

Pogodak Fernanda Torresa u 33. minuti finalne utakmice između Španjolske i Njemačke na bečkom stadionu označio je početak velikog slavlja na ulicama i trgovima španjolskih gradova, koje je svoj vrhunac doseglo nakon što je sudac označio kraj utakmice.

Oko 65.000 navijača okupilo na se madridskom Colon trgu, čije je glasno navijanje bilo popraćeno detonacijama petardi i trubljenjem iz automobila.

Očekuje se da će španjolska nogometna reprezentacija u madridsku zračnu luku sletjeti oko 17 sati, nakon čega će se u proslavi naslova europskog prvaka pridružiti navijačima na Colon trgu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene