Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eto'o za Trezegueta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema napisima Tuttosporta, Juventus razmišlja o zamjeni s Barcelonom: žele dati Davida Trezegueta za Kamerunca Sammuela Eto'oa.

O Trezeguetovom prelasku u Barcelonu mnogo se govorilo ovog ljeta, budući da je francuski napadač visoko na listi želja novog trenera Katalonaca Josepa Guardiole.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Trezeguet: 'Potjerajte Domenecha i ja ću se vratiti' Slika nije dostupna Trezeguet: Ne vraćam se u reprezentaciju dok Domenech ne ode

Iako su glasnogovornici Juventusa dosad ponavljali kako Francuza sigurno neće prodati, talijanski mediji nastavljaju s najavama da je Trezeguetova torinska sudbina nesigurna.

Trezeguet nije bio u vrhunskoj formi za vrijeme predsezone, a zasjenili su ga Amauri i Iaquinta, zabivši pet golova u posljednje dvije utakmice.

31-godišnji napadač navodno bi volio otići u Barcelonu, ponajviše zbog svog dobrog prijatelja Thierrya Henrya, s kojim bi zajedno igrao kad bi ga katalonski gigant doveo u svoje redove.

Tuttosport tvrdi da je zamjena Trezegueta za Samuela Eto'oa moguća, budući da Guardiola preferira Trezegueta u napadu, ispred Drogbe i Adebayora, o čijim se dolascima također puno govori.

Eto'o će vrlo vjerojatno napustiti Camp Nou ovog ljeta i potražiti novi izazov izvan Španjolske. Kamerunski napadač, koji je zabio čak 89 golova u 136 nastupa za Barcelonu, rado bi prešao u talijansku Seriju A.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene