Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Clash of the cash': Chelsea nadigrao City

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvoboju trenutno najbogatijih engleskih nogometnih klubova londonski Chelsea uspješno je izborio važnu pobjedu na vrućem gostovanju kod Manchester Citya, rezultatom 3:1.

City je preko noći postao najbogatiji klub u zemlji, a kupovina Robinha najavila je dolazak boljih vremena za nebesko-plave iz Manchestera. Kada je Brazilac još i zabio iz slobodnog udarca vodeći pogodak protiv Chelseaja, u svojoj debi utakmici, činilo se da će ovo biti nezaboravan dan za klub.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brazilci o Robinhu: ''Sram nas je što smo proizveli takvog igrača!'' Slika nije dostupna Real prodao Robinha Manchester Cityu

No, nakon toga uslijedio je preokret. Tri minute kasnije već je Carvalho izjednačio rezultat, a u drugom dijelu golovima Lamparda i Anelke Abramovićeva momčad došla je do vrijedne pobjede, koja ju ostavlja na prvom mjestu ljestvice premiershipa, zajedno s Liverpoolom.

Manchester City morat će pak još puno raditi da dostigne kvalitetu bogatih rivala sa Stamford Bridgea. Vjerojatno će tek sljedeća sezona biti ona prava za nebesko-plave.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene