Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benitez prelazi u Juventus?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rafa Benitez je iduća meta talijanskog prvoligaša Juventusa, osim ako vlasnici Liverpoola ne ponude i više nego dobro produljenje ugovora, tvrde talijanski mediji.

'Stara dama' nije baš najbolje startala ove sezone pa su se nad posao Claudia Ranierija nadvili 'crni oblaci', iako čelnici torinskog kluba koriste svaku prigodu kako bi mu iskazali podršku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Klinsmann u Liverpool, Benitez u Real? Slika nije dostupna Liverpool Beniteza mijenja Capellom?

'Nećemo mijenjati trenera, imamo potpuno povjerenje u Claudija. On ima ugovor još jednu godinu, a razmatramo i to da ga produljimo', kazao je za Sky Italia Juventusov generalni menadžer Jean-Claude Blanc. 

No, talijanski mediji naveliko spekuliraju da je Ranierijev odlazak pitanje trenutka i kao prvog kandidata navode 48-godišnjeg trenera Liverpoola. Španjolac bi tako Anfield mogao zamijeniti Olimpijskim stadionom u Torinu, i to već u siječnju. Posebice ako vlasnici Liverpoola Tom Hicks i George Gillett ne 'podebljaju' novi ugovor koji bi uskoro trebali ponuditi Benitezu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene