Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klinsmann u Liverpool, Benitez u Real?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski mediji prenose kako je Juergen Klinsmann favorit vlasnika Liverpoola Toma Hicksa i Georgea Gilletta ako odluče otpustiti trenera Rafu Beniteza. U međuvremenu, Španjolac je navodno, spreman prihvatiti ponudu Real Madrida, iako su za njega zainteresirani i Inter, Milan i Bayern.

Američki vlasnici Liverpoola, posebice Gillett, Klinsmanna vide kao idealnu zamjenu ako u potpunosti izgube strpljenje s Benitezom.  Izvršni direktor kluba Rick Parry danas se u SAD-u sastaje s vlasnicima radi finalizacije planove za novi Stanley Park stadion, no očekuje se kako će razgovarati i o budućnosti trenera. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liverpool Beniteza mijenja Capellom? Slika nije dostupna Torres: Ako Benitez napusti Liverpool i mi ćemo

S druge strane, Rafa se već dovodi u vezu s odlaskom u Real Madrid na kraju sezone. 'Kraljevski klub' je već u dva navrata pokušao 'vrbovati' osvajača naslova prvaka Europe 2003., no neuspješno. A sada je situacija ipak malo drugačija iako Real nije jedini veliki klub koji bi rado vidio Beniteza na svojoj klupi. 
Za njegove su usluge zainteresirani još i talijanski klubovi Milan i Inter, te bundesligaš Bayern iz Muenchena. 

I prema tvrdnjama njegovih prijatelja Benitez bi najradije u Madrid, ponajviše radi njihovih financijskih mogućnosti koje bi mu omogućile da na Santiago Bernabeu dovede koga god želi. A upravo nedostatak sredstava, unatoč obećanjima vlasnika Liverpoola, postao je kamen spoticanja na Anfieldu. 

Sam Benitez pak tvrdi kako je šokiran i iznenađen medijskim napisima. 

"Nemam pojma koliko puta moram ponoviti da svoju budućnost vidim u Liverpoolu dok mi određeni ljudi ne povjeruju", rekao je Rafa za današnje izdanje Liverpool Echoa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene