Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Atalanta oslobođena optužbi za namještanje utakmica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski nogometni prvoligaš Atalanta oslobođen je optužbi za namještanje utakmica protiv Livorna prošle sezone, a odbačene su i optužbe protiv igrača Atalante Gian Paola Bellinija zbog nedostatka dokaza.

Tužitelji su tražili istragu zbog eventualnog namještanja rezultata dviju utakmica Atalante i Livorna, koji je ispao u drugu ligu prošle sezone. Tražili su da se oba kluba kazne oduzimanjem po šest bodova za narednu, a Bellini i bivši igrač Livorna, a sada Coma, David Balleri sa po tri godine zabrane igranja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pod povećalom Uskoro moguća velika revizija: Jesu li se namještali natječaji za opremu u zdravstvu? Slika nije dostupna Iskustvo iz Opatije Provjerite vage: Evo kako vas trgovci varaju!

No, Disciplinska komisija oslobodila je optužbi Atalantu i Bellinija, dok je Balleri kažnjen sa četiri mjeseca neigranja zbog "sportske nelojalnosti", a Livorno sa 25.000 eura.

Balleri je kažnjen jer je nakon pobjede Atalante 3-2 u završnici prvenstva došao do Bellinija, te mu prigovorio zbog te pobjede rekavši kako je tražio da prva utakmica ovih suparnika završi neodlučeno, pa je i druga trebala okončati podjelom bodova.

"Žalit ću se. Ne zaslužujem nikakvu kaznu", kazao je Balleri.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene