Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Abramovič povećao ponudu za Aršavina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I Chelsea i Barca su za Rusa Andreja Aršavina već službeno ponudili 12 milijuna funti (15 milijuna eura), ali Roman Abramovič je čvrsto naumio preteći Barcelonu i dovesti Rusa na Stamford Bridge.

Iako je sam Aršavin izjavio kako je još od djetinjstva 'sanjao' da jedan dan zaigra u Barceloni, Abramovič je uvjeren kako će ga nagovoriti da odbije ponudu iz Španjolske i dođe u London.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Abramovič Mourinhu poklonio 2 milijuna funti vrijedan Ferrari Slika nije dostupna Abramovič kupio slike Bacona i Freuda po rekordnoj cijeni

Zenit je iz Španjolske i Engleske za sada primio dvije identične ponude, no Roman Abramovič odlučio je ići i korak dalje, unatoč tome što je njegov bivši menadžer Jose Mourinho doveo u pitanje Aršavinovu zrelost i konstantnost. 

"Aršavin je odličan igrač. No je li dovoljno zreo da igra u najjačim ligama? Na Euro je pokazao puno protiv Švedske i Nizozemske, no protiv Španjolske je izgledao potpuno isključen", izjavio je 'The Special One'. 

Izvori u Rusiji tvrde da i Aršavinova obitelj 'navija' za Englesku, posebice njegova majka Tatjana i supruga Julija, jer vjeruju kako će i njemu i njihovo dvoje djece biti lakše snaći se na Otoku nego u Španjolskoj. 

Dogovor oko 27-godišnjeg napadača tako bi mogao biti postignut već ovog vikenda, no malo je vjerojatno da će tu stati apetiti londonskog kluba, iako su u ovom prijelaznom roku već doveli portugalski dvojac Deca i Josea Bosingwu. 

Novi menadžer Luiz Felipe Scolari vrlo je zainteresiran i za svog sunarodnjaka, napadača Reala Robinha i u Chelseaju su navodno spremni za njega ponuditi 27 milijuna funti (34 milijuna eura), što je 8 milijuna funti manje od cijene koju traži Real Madrid. Španjolski mediji međutim tvrde kako je Robinho ljut i uvrijeđen što je ponuđen na 'tržnicu' ne bi li se tako na Santiago Bernabeu dovelo Cristiana Ronalda, pa bi mogao iskoristiti FIFA-ino pravilo da otkupi dvije preostale godine koje ga vežu za madridski klub i to za samo 10 milijuna funti (oko 12,5 milijuna eura). 

Druga mogućnost je da Chelsea i Real jednostavno razmijene Robinha i napadača Obale Bjelokosti Didiera Drogbu, koji već otkako je Jose Mourinho napustio klupu Chelsea želi otići sa Stamford Bridgea. Osim toga, u Chelseaju se navodno spremaju i Barceloni ponuditi 18 milijuna funti (oko 22,5 milijuna eura) i 'usluge' Florenta Maloude za Kamerunca Samuela Eto'a, a koji bi također bio jedan od opcija za zamjenu Didiera Drogbe. Treća opcija je Barceloni posuditi Andrija Ševčenka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene