Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Strateg Cibalije nije dobro podnio poraz od Cliftonvillea…


Realnost hrvatski nogometnih klubova je takva da se teško nosimo s momčadima nižeg ranga od naših. Treneri stalno kukaju i traže razne alibije, ali rijetko tko će se osvrnuti na kvalitetu igre. Nešto što nedostaje cjelokupnom HNL-u, pa nam se zato i dešavaju razni 'Cliftonvilli'.

Vezani članci Slika nije dostupna Mrsić mijenja mirovinski sustav, hoće li dići minimalac? Slika nije dostupna Cijene goriva divljaju, ministri proučavaju imaju li iste kravate

Slično se ponio i trener 'nebesko-plavih', Stanko Mršić, koji smatra da momčad iz Sjeverne Irske i nije tako loša po kvaliteti.

'Što znači amaterizam!? Njihova je devetka (Chris Scannell, nap. a.) zubar, ali zubar koji je mogao igrati u Premiershipu. A kad će nekom od mojih igrača biti ponuđen ugovor premierligaša? Scannell, da je htio, mogao je igrati u najboljoj ligi svijeta, ali procijenio je da mu je budućnost dugoročnija u mantilu zubara', objasnio je svoje razmišljanje Mršić za Sportke novosti.

I tako možemo u nedogled. No, Cibalia je iza sebe imala najbolju sezonu u povijesti HNL-a, odličan ždrijeb i priliku za prolazak u sljedeće pretkolo Europske lige. Možemo razumjeti da je bio takav splet okolnosti da nisu uspjeli probiti irski bunker. Međutim, zar se našim klubovima ne dešavaju identične pogreške i propusti iz godine u godinu, svejedno tko nas zastupao u Europi…