Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski rukometaš po prvi je put zaigrao s velikim rivalom iz Francuske…


Iako je Nikola Karabatić porijeklom iz okolice Balićeva rodnog Splita, ova dva vrhunska igrača uvijek je dijelila činjenica što su zadnjih nekoliko godina najbolji na svijetu. Rivalitet se stvorio sam od sebe, Hrvatska i Francuska zadnjih desetak godina suvereno haraju svjetskim rukometom, a oni su predvodnici svojih generacija.

Zajedno smo pobijedili Lowen, ma nema nikakve frke među nama. Do prve utakmice…

U Manheimu je početkom tjedna odigrana velika humanitarna utakmica čast Olega Velikog, a na njoj su igrali i Ivano Balić te vratar Mirko Alilović koji su predstavljali momčad zvijezda koja je igrala protiv Lowena. U istoj momčadi je bio i Nikola Karabatić, što je mnogima bilo i najzanimljivije.

Vezani članci Slika nije dostupna Već prve večeri Ava pred kamerama otišla do kraja! Slika nije dostupna Ava pokazala ocjene u indeksu

'Ma i popili smo kavu, zajedno satima dijelili autograme, vozili se istim autom… Zajedno smo pobijedili Lowen, ma nema nikakve frke među nama. Do prve utakmice…', u svom je stilu Ivano prokomentirao druženje s Karabatićem za SN.

Balić kaže kako ga je u Njemačkoj izmorilo što je morao satima ispred dvorane stajati i dijeliti autograme. Zato, kaže, neće u Njemačku, sve je nekako 'obavezno'. Otkrio je i kako se napokon dobro odmorio ovo ljeto, a u goste je pozvao i legendu svjetskog rukometa, Francuza Jackson Richardsona.

Također, Balić je najavio kako se ne misli oprostiti od rukometa. Naporno je trenirao i siguran je da ćemo ga gledati još godinama…