Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Balić: Čak sam i kavu popio s Karabatićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski rukometaš po prvi je put zaigrao s velikim rivalom iz Francuske…

Iako je Nikola Karabatić porijeklom iz okolice Balićeva rodnog Splita, ova dva vrhunska igrača uvijek je dijelila činjenica što su zadnjih nekoliko godina najbolji na svijetu. Rivalitet se stvorio sam od sebe, Hrvatska i Francuska zadnjih desetak godina suvereno haraju svjetskim rukometom, a oni su predvodnici svojih generacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Red Carpet nagradio titulom Okrunjena je prva hrvatska trash de luxe kraljica Slika nije dostupna Dugo je i izdržao… Menadžer dao Avi otkaz! 'Pukao' na živce od njezine gluposti!

Zajedno smo pobijedili Lowen, ma nema nikakve frke među nama. Do prve utakmice… U Manheimu je početkom tjedna odigrana velika humanitarna utakmica čast Olega Velikog, a na njoj su igrali i Ivano Balić te vratar Mirko Alilović koji su predstavljali momčad zvijezda koja je igrala protiv Lowena. U istoj momčadi je bio i Nikola Karabatić, što je mnogima bilo i najzanimljivije.

'Ma i popili smo kavu, zajedno satima dijelili autograme, vozili se istim autom… Zajedno smo pobijedili Lowen, ma nema nikakve frke među nama. Do prve utakmice…', u svom je stilu Ivano prokomentirao druženje s Karabatićem za SN.

Balić kaže kako ga je u Njemačkoj izmorilo što je morao satima ispred dvorane stajati i dijeliti autograme. Zato, kaže, neće u Njemačku, sve je nekako 'obavezno'. Otkrio je i kako se napokon dobro odmorio ovo ljeto, a u goste je pozvao i legendu svjetskog rukometa, Francuza Jackson Richardsona.

Također, Balić je najavio kako se ne misli oprostiti od rukometa. Naporno je trenirao i siguran je da ćemo ga gledati još godinama…

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene