Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sada već bivši menadžer Ave Karabatić, Senad Hasić otkazao je suradnju s nesuđenom pjevačicom jer je jednostavno više nije mogao – slušati!


Avi Karabatić prošlog tjedna život nije bio pjesma. Zagorčao joj ga je sada već bivši menager Senad Hasić. Senad je na najružniji mogući način istupio u medijima i popljuvao svoju dotadašnju štićenicu.

Vezani članci Slika nije dostupna Senadova istina: Kriminalac ili sposoban menadžer? Slika nije dostupna 'Matrica je nešto što ti može donijeti jednu uspješnost'

'Naljutila me njezina bezobraznost i to koliko me puta dnevno nazivala. Nazivala me u 10 minuta 30 puta! Za jednu banalnu stvar postavljala mi je 100 pitanja! Budila me u 3-4 ujutro! Povraća mi se od zvuka mobitela! Maltretirala mi je obitelj i suradnike! Nazivala je i moje sponozore 10, 20 puta na dan!', rakao nam je Senad.

>> 'Ava Karabatić je sinonim za mentalno zlostavljanje!'

A Ava nam je demonstrirala kako je to uistinu tako, te je danas sretna jer kako kaže nije potpisala nikakav de lux ugovor. Zanimljiva je činjenica kako Ava ima samopouzdanje u drugu osobu. A i njezina osobnost je vjerojatno kod nekog trećeg. No jedno je sigurno. Senad Hasić vise nije njezin menadžer. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju