Vincent Cassel i Tina Kunakey snimljeni su na plažama Rio de Janeira.

Galerija


Holivudski glumac Vincent Cassel i njegova 31 godinu mlađa supruga Tina Kunakey jedan su od atraktivnijih parova današnjice i prati se gotovo svaki njihov korak gdje god se nalazili.

Vezani članci Vincent Cassel Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice Tina Kunakey Bivši muž Monice Bellucci je pravi sretnik: Njegova 30 godina mlađa Tina pokazala tetovažu na zanimljivom mjestu

Tako su ovih dana snimljeni kako uživaju na plažama Rio de Janeira, gdje se 54-godišnji glumac zapravo osjeća kao kod kuće s obzirom na to da je u Brazilu živio pet godina i imao njihovo državljanstvo. Njegova 23-godišnja supruga savršeno se uklopila u tu priču sa svojim bujnim oblinama te u bikiniju pokazala besprijekornu figuru na kojoj joj zavide i starije i mlađe kolegice.

Par je u travnju prošle godine dobio kćer Amazonie, a Vincent iz prijašnjeg braka ima dvoje djece. Vijest da čekaju dijete objavili su nekoliko mjeseci nakon što su se vjenčali na privatnoj ceremoniji na jugozapadu Francuske u kolovozu 2018. godine.

Mediji su ih prvi put povezali još 2016. godine kada je Tina, kojoj je tada bilo tek 19 godina, na Instagramu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj su razmjenjivali nježnosti i tako iznenadila javnost.

Njoj je to prvi brak, dok je Vincent bio oženjen s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Belluci. S njom se vjenčao 1999. godine, tri godine nakon što su se upoznali na setu filma "The Apartment".

Bivši supružnici dijele 16-godišnju kćer Devu i 10-godišnju Léonie, a razveli su se 2013. godine.

Nije ga htjela jer joj je bio prezgodan i mlađi od nje, a on je jedva skupio hrabrosti da joj nekako priđe