Vincent Cassel i Tina Kunakey uvijek privlače pozornost svojim dobrim izgledom i strastvenim odnosom, a mnogi su im predviđali brzi kraj.

Galerija


Vincentu Casselu i Tini Kunakey ne nedostaje strasti u dugogodišnjoj vezi što dokazuju svakim pojavljivanjem u javnosti i fotografijama koje objave.

Vezani članci Vincent Cassel Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice Tina Kunakey Bivši muž Monice Bellucci je pravi sretnik: Njegova 30 godina mlađa Tina pokazala tetovažu na zanimljivom mjestu

Glumac i manekenka viđeni su u četvrtak na plaži u brazilskom gradu Rio de Janeiru. Par je na trenutke izmjenjivao nježnosti i Vincent je iz neobičnog kuta fotografirao svoju suprugu, s kojom je u braku od 2018. godine.

S parom je bila njihova jednogodišnja kći Amazonie, a prema slikama, kako se čini, i glumčeva kći Léonie (10) iz prvog braka s Monicom Bellucci. Tina je privlačila pozornost u bijelom jednodijelnom badiću koji je otkrivao veliki dio njezine stražnjice, a Vincent, kojem se bliži 54. rođendan, pokazao je zavidne trbušnjake. 

No posebno je presladak prizor bio kada je Cassel ručnikom sušio svoju kćerkicu Amazonie. Nakon što se podružio s obitelji, glumcu je stigao maser koji ga je masirao na ručniku na plaži. 

Inače, Vincent je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a unatoč zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, par izgleda zaljubljenije no ikada. Trenutačno žive u Brazilu, gdje su proveli i karantenu tijekom pandemije koronavirusa.

Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie. Par se upoznao na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Ipak, u kolovozu 2013. godine potvrdili su razvod, no o razlozima nikada nisu govorili.

Kći domaće glumice život pod povećalom javnosti zamijenila je otokom, a nakon dugo vremena uhvaćena je u Zagrebu