Predviđali im kraj, ali...

Savršen su par unatoč 31 godini razlike: Zbog strastvenog odnosa i perfektnog izgleda mamac su za poglede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vincent Cassel i Tina Kunakey uvijek privlače pozornost svojim dobrim izgledom i strastvenim odnosom, a mnogi su im predviđali brzi kraj.

Vincentu Casselu i Tini Kunakey ne nedostaje strasti u dugogodišnjoj vezi što dokazuju svakim pojavljivanjem u javnosti i fotografijama koje objave.

Pogledaj i ovo Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Golupčići Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Glumac i manekenka viđeni su u četvrtak na plaži u brazilskom gradu Rio de Janeiru. Par je na trenutke izmjenjivao nježnosti i Vincent je iz neobičnog kuta fotografirao svoju suprugu, s kojom je u braku od 2018. godine.

S parom je bila njihova jednogodišnja kći Amazonie, a prema slikama, kako se čini, i glumčeva kći Léonie (10) iz prvog braka s Monicom Bellucci. Tina je privlačila pozornost u bijelom jednodijelnom badiću koji je otkrivao veliki dio njezine stražnjice, a Vincent, kojem se bliži 54. rođendan, pokazao je zavidne trbušnjake. 

No posebno je presladak prizor bio kada je Cassel ručnikom sušio svoju kćerkicu Amazonie. Nakon što se podružio s obitelji, glumcu je stigao maser koji ga je masirao na ručniku na plaži. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Inače, Vincent je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a unatoč zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, par izgleda zaljubljenije no ikada. Trenutačno žive u Brazilu, gdje su proveli i karantenu tijekom pandemije koronavirusa.

Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie. Par se upoznao na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Ipak, u kolovozu 2013. godine potvrdili su razvod, no o razlozima nikada nisu govorili.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +0 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Kći domaće glumice život pod povećalom javnosti zamijenila je otokom, a nakon dugo vremena uhvaćena je u Zagrebu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene