U centru Zagreba postavljen je set za snimanja britanske mini-serije "The Ipcress File" u kojoj glume Lucy Boynton, Tom Hollander i Joe Cole.

Galerija


U centru Zagreba postavljen je set za nastavak snimanja britanske mini-serije "The Ipcress File" koja se prije dva tjedna snimala i na zagrebačkom Tomislavcu.

Vezani članci Sve više nesreća motociklista - 6 Tko je kriv za nesreću u kojoj su izgubljena dva života? "Motocikl je projektil..." Krš u Ilici VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Automobilom se zabio u izlog trgovine

Serija se, osim u Zagrebu, snima i Liverpoolu, a zbog nje je u Hrvatsku prije dva tjedna stigao i oskarovac Rami Malek, kao podrška svojoj djevojci Lucy Boynton koja glumi u njoj. Uz nju glavne uloge u seriji imaju Tom Hollander i Joe Cole.

"The Ipcress File" je re-make istoimenog špijunskog trilera iz 1965. godine, a serija će imati šest nastavaka. Radnja se odvija u šezdesetim godinama prošlog stoljeća, a glavni protagonist je Harry Pamer, britanski narednik koji je za vrijeme Hladnog rata služio u Berlinu. U originalnom filmu igrao ga je Michael Caine, a sada ga glumi Cole. Lucy će utjeloviti Jean Courtney, asistenticu glavnog lika koji se u nju zaljubljuje.

Točan datum izlaska mini-serije još nije poznat, kao ni do kada točno traje njezino snimanje u Zagrebu.

Pred njenim oblinama i tetovažama pokleknula su tri poznata frajera, a kad vidite kako izgleda u 41. godini, nije ni čudno!

Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!