uhvaćeni u centru grada!

Poznat je razlog dolaska holivudskog para u Zagreb, a s njima su stigle i još neke svjetski poznate face!

Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) +0 Rami Malek (Getty Images) Galerija

Rami Malek je stigao u Hrvatsku kao podrška djevojci Lucy Boynton koja s Joeom Coleom i Tomom Hollanderom u Zagrebu snima seriju "The Ipcress File"

Glumački par Rami Malek i Lucy Boynton ovoga su četvrtka snimljeni u Zagrebu tijekom doručka na terasi jednog hotela u centru, a sada se doznao i pravi razlog njihova dolaska.

Pogledaj i ovo Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Ludo zaljubljeni Preslatki holivudski par ni u šopingu namirnica ne može bez dodira, zaljubljenih pogleda i poljubaca

Iako su Hrvatsku posjetili i u rujnu prošle godine, kada su odmarali u Sutivanu na otoku Braču, ovoga puta došli su s poslom.

Boynton u Zagrebu snima novu britansku mini-seriju "The Ipcress File" koja je re-make istoimenog špijunskog trilera iz 1965. godine, a uz nju su u Zagreb stigli još neki svjetski poznati glumci.

Fotografi su tako ulovili i Joea Colea te Toma Hollandera, koji također glume u seriji, a snimljeni su u centru Zagreba koji se pretvorio u filmski set.

U pauzama od snimanja, Lucy je s dečkom Ramijem uživala u pogledu s terase njihove hotela, a snimljeni su i kako piju kavu.

Podsjetimo, njih dvoje u vezi su od siječnja 2019. godine i upoznali su se na snimanju filma "Bohemian Rhapsody" u kojem je Malek glumio Freddieja Mercuryja i za tu ulogu dobio Oscara, a Lucy je utjelovila njegovu djevojku Mary Austin.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene