brzo su se vratili!

Oskarovac Rami Malek i djevojka snimljeni u Zagrebu, ovo im je drugi posjet Hrvatskoj u manje od godinu dana

Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Rami Malek (Getty Images) Rami Malek (Foto: AFP) +0 Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Galerija

Rami Malek i Lucy Boynton snimljeni su tijekom doručka na terasi jednog zagrebačkog hotela.

Glumac Rami Malek, koji je dobio Oscara za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu "Bohemian Rhapsody", posjetio je Hrvatsku drugi put u manje od godinu dana.

Pogledaj i ovo Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) uhvaćeni u centru grada! Poznat je razlog dolaska holivudskog para u Zagreb, a s njima su stigle i još neke svjetski poznate face!

Nakon što je u rujnu prošle godine ljetovao u Sutivanu na otoku Braču, s djevojkom Lucy Boynton sada je posjetio Zagreb.

Par koji se upoznao na setu filma o legendarnoj grupi Queen, u kojem je Lucy glumila Freddiejevu djevojku Mary Austin, snimljen je tijekom doručka na terasi jednog zagrebačkog hotela, a fotografije je objavio RTL.hr.

Nije poznato kada su Malek i Boynton stigli u Hrvatsku, ni koliko planiraju ostati, a par i općenito ne odaje puno informacija o svojem privatnom životu.

U vezi su od siječnja 2019. godine, a u Hrvatskoj su i zadnji put bili zajedno, te su se tada danima uspješno skrivali od fotografa koji su ih ulovili na plaži tek pred kraj njihova odmora.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene