Lijepa i nekad i danas

Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda

Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: AFP) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) +0 Brooke Shields (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Brooke Shields proslavila se filmom "Plava laguna", a pogledajte kako danas izgleda.

Glumica Brooke Shileds proslavila se davnih dana dok je još bila tinejdžerica, i to u omiljenom filmu "Plava laguna", u kojem je utjelovila lik prirodne ljepotice koja odrasta na pustom otoku. 

Sa samo 15 godina gotovo posve gola pojavila se u "Plavoj laguni" i oduševila publiku diljem svijeta, a mnogi su smatrali da su njezine prve uloge, uključujući i tu, vrlo kontroverzne. Brooke, naime, krajem 70-ih nije bila punoljetna kada je snimala scene seksa i golotinje u "Plavoj laguni", no baš zbog neobičnog spoja provokativnosti i nevinosti film je postao legendaran. Kritika ga možda nikada nije pretjerano hvalila, ali je zato publika oduvijek jako voljela taj Brookein prvi veliki uspjeh. 

Iako je karijeru započela s ovako izazovnom i seksi ulogom, Brooke je prije deset godina cijeli svijet iznenadila priznavši da je bila djevica sve do 22. godine života. Mnogi ju smatraju prvoklasnom ljepoticom, no Brooke je navodno bila vrlo nesigurna u svoj izgled te je zbog toga u širokom luku dugi niz godina izbjegavala muškarce. 

Glumica danas ima 54 godine i javno priznaje kako joj je strašno žao što ranije nije zavoljela svoj izgled. Svi su joj govorili da je savršena, no ona je na sebi vidjela samo mane. Izjavila je da bi voljela da je imala manje iskrivljenu sliku vlastitog tijela te da je više uživala u mladosti. 

Pogledaji ovo Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Celebrity Sjećate se filma ''Plava laguna''? Pogledajte kako glavni glumac izgleda poslije 39 godina

Duga smeđa kosa, ljupko lice i vitko tijelo u očima i muškaraca i žena činili su Brooke zanosnom, a ni danas ne izgleda nimalo lošije.

Pojavila se tako na premijeri svog novog filma "The Good Liar" u New Yorku i zabljesnula u dugoj zelenoj haljini koja je naglasila njezine obline. 

Sudeći po fotografijama, možemo zaključiti da je Brooke lijepa u svakoj životnoj dobi. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Profimedia) Tara Reid (Foto: Instagram) +13 Tara Reid (Foto: Instagram) Zanimljivosti Zli jezici i poslovni neuspjesi natjerali su je da se povuče iz javnosti, a danas šokira izgledom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene