54-godišnja Brooke Shields proslavila se reklamama za Calvin Klein te u filmu "Plava laguna".

Galerija


Danas 54-godišnja Brooke Shields proslavila se reklamama za slavni brand Calvin Klein te u legendarnom filmu "Plava laguna", zbog čega je i dan danas zaposlena.

Vezani članci Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Sjećate se filma ''Plava laguna''? Pogledajte kako glavni glumac izgleda poslije 39 godina Brooke Shields (Foto: Profimedia) Slavna glumica plijenila pažnju u savršenoj haljini, a onda je jedan detalj pokvario cjelokupan dojam

Iako u šestom desetljeću, Brooke i danas izgleda fantastično, no tijekom posljednjeg službenog izlaska nismo je odmah prepoznali i to sve zbog frizure koju nismo navikli viđati na njezinoj glavi.

Naime, glumica je poznata po dugoj i sjajnoj kosi kojom se voli hvaliti, no ovoga puta napravila je sitne kovrče te kosu slijepila na gornjem djelu, što je u najmanju ruku izgledalo - čudno.

Brineta je nosila šljokičasti kombinezon koji je istaknuo njezinu vitku liniju, no ipak su svi pogledi bili na njezinom licu i kosi.

Jasno je i kako je ono rezultat estetskih zahvata, no oni su učinjeni s mjerom, pa vjerujemo kako bi joj na izgledu pozavidjele i neke mlađe žene.

Raspuštena kosa ili kovrče, ostavljamo vam da sami prosudite u našoj galeriji. 

Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora