rado se pokazuje!

Instagram Piqueove nove djevojke zatrpan je golišavim fotografijama, evo kako izgleda 23-godišnja studentica koja radi za njega!

Gerard Pique Gerard Pique Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Pique (Foto: Getty Images) +10 Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Galerija

Gerard Pique u vezi je sa studenticom Clarom Chiom Marti, koja radi za njegovu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos, a na Instagramu rado dijeli svoje razgolićene fotografije.

Nogometaš Gerard Pique (35) više ne skriva da je u vezi s 23-godišnjom studenticom Clarom Chiom Marti.

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Nedavno su se prvi put pojavili zajedno u javnosti, a paparazzi su ih snimili dok su se strastveno ljubili na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji i snimku je objavio španjolski Socialite.

Ono što je poznato o Piqueovoj novoj djevojci je da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

Clara je prisutna na Instagramu, na kojem je prati više od 1300 ljudi, no profil joj je zaključan. Ima i fan stranicu, na kojoj je objavljeno nekoliko njezinih privatnih fotografija iz kojih je očito da voli pozirati u golišavim izdanjima, a mnogi su primijetili i da nalikuje na Shakiru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Clara Chia 🌌 (@clara.chiamartii)

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Chia 🌌 (@clara.chiamartii)

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Chia 🌌 (@clara.chiamartii)

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara Chia 🌌 (@clara.chiamartii)

Shakira je navodno jako ljuta zbog toga što više ne skrivaju da su par, a prema priči paparazza Jordija Martina za španjolski Mag, Pique se svim silama trudi razbjesniti je i namjerno se s novom djevojkom pojavljuje na mjestima na kojima bi je mogao sresti.

 

Shakira i Pique objavili su prekid početkom lipnja. Zajedno su bili 12 godina, no nikad nisu stali pred oltar, a imaju i dvojicu sinova, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Lazović i Branislav Bane Trifunović Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića +10 Vjenčanje Tihane Lazović i Branislava Trifunovića Celebrity Naša glumica nakon vjenčanja objavila fotografiju s mužem i kumovima: "Katolkinja, pravoslavac, musliman i ateistkinja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene