Urnebesni trenuci članova kraljevske obitelji prikazani na fotografijama, njihovim su sunarodnjacima najdraži jer im pokazuju da i oni žive baš poput njih.

Galerija


Većina članova britanske kraljevske obitelji svoje živote od dana rođenja zapravo živi pod povećalom javnosti koja prati svaki njihov korak, no to ne znači da i oni ne rade uobičajne stvari poput "običnog puka" u svojoj svakodnevici.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način? Meghan Markle i princ Harry - 3 Stigao još jedan dokaz koliko su si štetu nanijeli Meghan Markle i princ Harry, no s kraljevskom obitelji je drugačiji slučaj

Fotografije na kojima su uvaćeni kako se bave upravo nekim najjednostavnijim stvarima, a ne ceremonijalnim dužnostima, svima su naravno najzanimljivije jer na neki način omogućuju poistovjećivanje s njima, unatoč luksuznim i kraljevskim životima koje vode na dvoru i svojim imanjima.

Neki od tavkih trenutaka ušli su povijest, a među najzanimljivijim fotografijama su one koje prikazuju princa Charlesa dok pokušava igrati košarku, Kate Middleton dok na rubu živaca tješi uplakanu princezu Charlotte ili igra hokej na travi u svojoj bivšoj školi, princ William uživa u ispijanju piva u lokalnom pubu, Meghan Markle se veseli zbog pobjede u igranju jenge, kraljica Elizabeta putuje javnim prijevozom, a princ Harry jede prstima slasnu hranu.

Te i najzanimlivije slične trenutke pogledajte u našoj galeriji. 

Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

Zgodni Vrsaljko najbolje zna kako rastopiti srca svojih obožavateljica, tko bi odolio ovakvim prizorima?