Iskoristili priliku

Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast!

Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) +1 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry objavili su fotografiju sina Archieja povodom njegova drugog rođendana na internetskoj stranici njihove humanitarne fondacije Archewell.

Meghan Markle (39) i princ Harry (36) podijelili su preslatku fotografiju svoga sinčića Archieja povodom njegova drugog rođendana. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Supružnici su sliku objavili na internetskoj stranici svoje fondacije Archewell, a na njoj Archie stoji na travnjaku, okrenut je leđima i u rukama drži uzicu s nekoliko velikih balona u obliku srca i zvijezda. 

Meghan i Harry sinov su rođendan iskoristili kao priliku da potaknu na donaciju novca za cjepivo protiv koronavirusa za ljude u siromašnijim, nerazvijenijim zemljama. 

"Ove godine svijet nastavlja svoj put prema oporavku od COVID-a. Ipak,  mnoge obitelji još se bore s učinkom ove pandemije. Dok su neka mjesta na rubu oporavka, u mnogim dijelovima svijeta zajednice nastavljaju patiti. Mi možda osjećamo da je normalan život iza ugla, no moramo se podsjetiti da u velikom dijelu svijeta, posebno u zemljama u razvoju, učinkovita distribucija cjepiva tek treba početi", napisali su supružnici. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) +1 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Archie slavi drugi rođendan! Kraljevska obitelj nije ga vidjela već 18 mjeseci, a evo kakve su mu čestitke uputili

"Ne možemo zamisliti bolji način da odamo počast rođendanu svog sina od pomoći zemljama i ljudima. Ako svi pokažemo suosjećanje za one koje znamo i one koje ne poznajemo, možemo postići veliki učinak. Čak i mali doprinos može imati značajan efekt. Zajedno se možemo uzdići, zaštititi i brinuti jedni za druge", dodali su Meghan i Harry. 

Inače, supružnici su proslavili rođendan sa svojim sinom Archiejem u svome domu u kalifornijskom Montecitu, a članovi kraljevske obitelji uputili su mu čestitke preko društvenih mreža. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene