Pomalo tužna priča

Kći legendarnog glumca izrasta u pravu ljepoticu, no oca kojeg povezuju s bizarnim kultom nije vidjela već godinama

Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Cruise Suri (Foto: Getty) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) +0 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Suri Cruise snimljena je u New Yorku u društvu prijateljice, a očigledno je da iz dana u dan odrasta u pravu ljepoticu i da je naslijedila sve dobre gene poznatih roditelja.

Suri Cruise od malih se nogu nalazi u središtu pozornosti zahvaljući svojim slavnim roditeljima Katie Holmes i Tomu Cruiseu, no iako je rođena pod sretnom zvijezdom, život joj ipak nije tako savršen.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

15-godišnja Suri ovih je dana snimljena u New Yorku u društvu prijateljice i očigledno je da iz dana u dan odrasta u pravu ljepoticu. U kratkim hlačama i majici te predimenzioniranoj jakni plijenila je pažnju, no na fotografe na koje je već navikla nije se previše obazirala.

Inače, Suri odrasta samo s majkom Katie, dok s ocem Tomom nema baš nikakvu komunikaciju. Štoviše navodno ga nije ni vidjela još od 2012. godine otkako se razveo od Katie.

On je svih ovih godina imao pravo viđati kćer, ali kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije članica njihove crkve. Upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovu braku s Katie, koja se prije devet godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i Suri.

Tom je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala, no prošle je godine u javnost procurila informacija o tome kako ih je Suri pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te se nakon što ih je pročitala i sama poželjela vidjeti s njim. Potom se šuškalo i da se Tom odrekao scijentologije, no nije poznato da se nakon toga odigrao njihov susret.

Katie se pak rijetko odvaja od kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje, a otkrila je i kako je odgaja.

"Puno je volim. Najveći mi je cilj da ostane svoja i odraste u samouvjerenu, jaku i sposobnu osobu te da toga bude i svjesna", izjavila je glumica početkom godine za In Style.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Polanski i Sharon Tate snimljeni nakon vjenčanja 1968 (Foto: AFP) Sharon Tate (Foto: Profimedia) Sharon Tate (Foto: Profimedia) +0 Sharon Tate (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Njezino stravično ubojstvo šokiralo je svijet, u visokom stupnju trudnoće život joj je oduzet na najbrutalniji mogući način

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene