Stephanie Winston Wolkoff otkrila je pravu istinu o odnosu Melanije i Donalda Trumpa i neke od intimnih trenutaka supružnika kojima je sama svjedočila dok se družila s bivšom prvom damom.

Galerija


Iako se za brak Melanije i Donalda Trumpa nagađalo da je pred krajem i da samo što se nisu razveli, sada se pojavio izvor koji tvrdi da je njihov odnos zapravo jako blizak i srdačan.

Vezani članci Donald i Melania Trump Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan Donald Trump baca toaletni papir ljudima pogođenima uraganom "Ovo su bile nevjerojatne četiri godine": Pogledajte fascinantan niz Trumpovih gafova i bizarnosti koje su obilježile njegov mandat

Javnost je nekoliko puta svjedočila neugodnim situacijama između supružnika Trump, kao što je bilo Melanijino usiljeno smješkanje, čudne grimase ili trenutak kada ga nije htjela primiti za ruku, no njezina bivša savjetnica i prijateljica Stephanie Winston Wolkoff tvrdi da je bivša prva dama dobro znala za koga se udaje.

"Trump je Trump", izjavila je Stephanie gostujući u podcastu Hollywood Lifea, tvrdeći da je bez obzira na sve svaki član obitelji Trump jednako podmukao i sebičan baš kao glava obitelji Donald.

"Mislila sam da je Melania drugačija od ostalih. Međutim, nije, ali vjerovala sam joj, baš kao što su ljudi vjerovali Donaldu u nešto što im je iznova pričao. Morala sam na teži način naučiti da je i ona Trump", otkrila je Stephanie i iz prve ruke ispričala detalje njihova odnosa te dodala kako je slika u javnosti o njima zapravo potpuno pogrešna.

"Postoji to posebno razumijevanje među njima i način sagledavanja stvari. Vjerujem da je to njihov način pokazivanja naklonosti i prisnosti, da jedno drugom tako poručuju kako su divni i krasni. Bila sam jednom s njom u automobilu kada smo se vraćali u New York iz Washingtona, a Donald je bio na nekom skupu. Ona je uvijek bila ta koju je prvu nazvao, njegov prvi telefonski poziv, bez obzira na to gdje se nalazili. I prvo što bi ju pitao je njezino mišljenje i dojam koji je ostavio nakon pojavljivanja u javnosti. Kao da je želio dobiti njezino odobrenje. Nisam to tada shvaćala, ali kada vidite njihov kontakt očima, način zavođenja, to sve govori", zaključila je.

Zato prema njoj tvrdnje da je Melania zarobljena u nesretnom braku ili da se čak planira razvesti od Donalda sada kada više nije predsjednik SAD-a, nimalo ne drže vodu.

"O svemu razgovaraju otvoreno, ali strateški. Nema vrištanja, vikanja, tučnjave, barem ja tome nisam svjedočila nikada. Dakle, u njihovu odnosu za sve postoji strategija. To nije samo transakcijski brak, to je brak u kojem je baš sve planirano. Oni znaju svoju svrhu i cilj svega što rade. Možda je to teško povjerovati, ali tako je", izjavila je Stephanie.

Ona i Melania bile su suradnice i najbolje prijateljice punih 15 godina, a ona je nakon što je napustila Bijelu kuću i nju napisala i knjigu "Melanija i ja: Uspon i pad mog prijateljstva s prvom damom".

Sunčala se u badiću kojeg kao da pola fali, dežurnim paparazzima nikako nije mogao promaknuti taj neobični kroj

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju