Znala je kako šokirati

Prisjetimo se najluđih odjevnih kombinacija iz zlatnog doba Lady Gage, od mesne haljine do šešira od kose

Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) +0 Lady GaGa (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga prije nešto više od deset godina okrenula je svijet naglavačke i stekla neviđenu slavu. Osim glazbenih mega-hitova, pamtimo je i po nevjerojatnim kostimima s crvenog tepiha.

Američka pjevačica Stefani Germanotta, poznatija kao Lady Gaga, zbog svojih je hitova iz 2009. i 2010. postala jedna od pop ikona našeg doba. Također nas je više puta šokirala kontroverznim i, u najmanju ruku, neobičnim odjevnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo showbuzz crna udovica Nije mogla ni sanjati da će 25 godina otkako je naručila ubojstvo supruga, njezina priča postati najpopularnija na svijetu!

Svi se sjećaju poznate haljine od mesa, šešira napravljenog od kose i mnogih drugih impozantnih i raskošnih kostima. U galeriji smo odabrali neke od najzapamćenijih izdanja kontroverzne pop kraljice.

Njezini modni ekscesi ne prestaju ni danas. Zadnji put iznenadila je fanove kričavo ljubičastim pončom i lepršavim šeširom kad je izlazila iz koncertne dvorane u New Yorku.

Rođena je 28. ožujka 1986. godine u New Yorku, a još kao četverogodišnja djevojčica naučila je svirati klavir. Učila je glumu i pjevanje, a čitav svoj život je išla prema tome da postane upravo hit kakav je još i danas. Proslavio ju je singl "Poker face", a "Bad romance", "Alejandro", "Just Dance" i ostale pjesme danas broje milijarde pogleda na YouTubeu te ih i dalje pjevuši njezina publika diljem svijeta.

Posljednjih godina Lady Gaga se probila i u svijet filma, a za ulogu u filmu "Zvijezda je rođena" dobila je brojne pohvale na račun svog talenta. Svoju najnoviju ulogu igrala je u filmu "House of Gucci".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene