hrabro!

Ovakvu odjevnu kombinaciju koju je teško i opisati na sebe bi stavila samo ona, a jedan pogrešan pokret uništio bi sve!

Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Instagram) +0 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga inače je poznata po ekstravagantnom odjevnom stilu, a ovoga puta pred fotografima se pojavila u ljubičastom ponču.

Oskarovka i pop-diva Lady Gaga proteklog je vikenda zablistala u neobičnoj kombinaciji koju bi rijetko tko stavio na sebe u svakodnevnim prilikama. Pjevačicu su fotografi dočekali ispred koncertne dvorane u New Yorku, gdje je bila na probama za koncert s Tonyjem Bennettom, a na sebi je imala kričavo ljubičasti pončo. Ispod njega, čini se, nije imala ništa, a u prvom su planu bile njezine preplanule noge.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Osim jedinstvenog ponča Gaga je na glavi imala lepršavi šešir te je lice sakrila iza velikih sunčanih naočala. 35-godišnja diva inače je poznata po neobičnom odjevnom stilu, a paparazzi se uvijek iznenade kada se pojavi u javnosti jer nikada ne znaju što je sljedeće spremila.

Lady Gaga inače je posljednjih nekoliko mjeseci snimala film "House of Gucci", zbog kojeg je prepoznatljivu plavu kosu bila obojila u smeđe. U filmu glumi ozloglašenu Patriziju Reggiani, a s obzirom na reakcije koje je dobila nakon što je objavljen najavni video filma, publiku očekuje još jedna njezina poslastica.

Gaga u posljednje vrijeme svaki slobodni trenutak provodi s dečkom Michaelom Polanskym, koji je s njom čak bio u Italiji dok je tamo snimala spomenuti film.

Par je vezi od kraja 2019. godine, a pjevačica je za medije rekla kako je upravo on ljubav njezina života. Gaga iza sebe ima propale zaruke s glumcem Taylorom Kinneyjem i s agentom za talente Christianom Carinom.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato Tedi Spalato - 3 Tedi Spalato +0 Tedi Spalato Celebrity Naš poznati pjevač ponovno ljubi, otkriveno je i kako je upoznao plavokosu damu s kojom se više ne skriva

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Eigenberg i Chris Noth (Foto: Profimedia) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) +1 Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Profimedia) Nekad i sad Omiljeni par s malih ekrana ponovno je zajedno, pogledajte kako danas izgledaju Faca i Carrie Bradshaw!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene