Iako se mjesecima šuška da princ Harry i Meghan Markle nisu u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, sada se doznalo da su im oni bili golema podrška nakon gubitka drugog djeteta.

Galerija


Bivša vojvotkinja Meghan Markle u srijedu je za New York Times otkrila da je u srpnju ove godine doživjela spontani pobačaj.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Šokirali su njegovu obitelj i upropastili jedan rođendan, ali sad tvrde da im to nije bila namjera Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna

A iako se od ožujka, kada su ona i princ Harry odstupili od kraljevskih dužnosti i preselili se u Los Angeles, u javnosti nagađa kako nisu u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji, sada se doznalo da su im oni bili golema podrška nakon gubitka drugog djeteta.

"Princ Charles bio je podrška Harryju i Meghan tijekom njihova perioda tugovanja. Cijela je kraljevska obitelj jako tužna zbog Harryja i Meghan", otkrio je za US Weekly izvor blizak obitelji.

Iz Buckinghamske palače za časopis su izjavili i da je Meghanin pobačaj iznimno osobna stvar. 

U priopćenju koje je objavio New York Times Meghan je sama opisala potresni trenutak koji se dogodio u srpnju ove godine, i to dok je prematala sina Archieja.

"Nakon što sam mu promijenila pelenu, osjetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju pjevušeći mu uspavanku kako bismo oboje bili mirni, ali ta melodija bila je u potpunosti suprotna mom osjećaju da nešto nije u redu. Znala sam da dok sam u naručju držala prvorođeno dijete, da gubim drugo", otkrila je Meghan.

Nekoliko sati kasnije probudila se u bolnici, a uz nju je bio princ Harry.

"Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam njegov dlan i poljubila mu ruke, mokre od suza. Zurila sam u hladne bijele zidove, a oči su mi bile pune suza, staklene. Razmišljala sam samo kako ćemo se oporaviti od toga", prisjetila se Meghan.

Iako je nove informacije iz kraljevske obitelji daju naslutiti da su Harry i Meghan s njima ipak ostali u dobrim odnosima, u javnost je isplivala i informacija koja potvrđuje da se ne namjeravaju vratiti živjeti s njima.

Naime, u bivši dom princa Harryja i Meghan Markle znani kao Frogmore Cottage sada useljava se njegova sestrična princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom, otkriva The Sun.

Glazbenik čija je smrt zavila regiju u crno dugo se mučio, njegov kolega sve ispričao: "Kašljao je, ali nije htio doktoru"