U bivši dom princa Harryja i Meghan Markle znani kao Frogmore Cottage useljava njegova sestrična princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom.

Galerija


Vozilo za selidbe britanske kraljevske obitelji primijećeno je kako kreće put Frogmore Cottagea gdje su nekada živjeli princ Harry i Meghan Markle pa se vjeruje kako je to završni i konačni korak njihova napuštanja obitelji i doma koji će predati princezi Eugenie.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna Meghan Markle i princ Harry Prošla je godina dana otkako su se Harry i Meghan odrekli kraljevskog života, evo što im se sve dogodilo od tada

Pretpostavlja se kako su stvari s posjeda seljene pod okriljem noći i poslane u Kaliforniju gdje Harry i Meghan sada žive u luksuznoj vili vrijednoj 11 milijuna dolara. U Frogmore Cottage ovih bi se dana trebala useliti princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank. Inače bio je to dom koji je kraljica Elizabeta poklonila svom unuku i njegovoj supruzi još u travnju 2018. godine i to mjesec dana prije vjenčanja.

Harry i Megahn su iz kraljevske blagajne potrošili ukupno 2,4 milijuna funti na njegovu renovaciju što je podiglo veliku prašinu u britanskoj javnosti, obzirom na to da je bila riječ o javnom novcu poreznih obveznika. Stoga su Harry i Meghan taj iznos u cijelosti vratili. Svojevremeno su inzistirali na tome da će upravo Frogmore biti njihova glavna rezidencija u Velikoj Britaniji.

No sada će u njoj uživati 30-godišnja princeza Eugenie i njezin 34-godišnji suprug Jack, a trebali bi se useliti prije skorog rođenja njihova prvog djeteta.

"Kombiji tvrtke za selidbu su počeli dolaziti u gluho doba noći kako bi iznijeli sve stvari. Definitivno nisu željeli da budu primijećeni. Pražnjenje doma i predaja ključava prilično je jasan znak da se Harry i Meghan ne planiraju vratiti. Čini se da bi njihova selidba u SAD mogla stvarno postati trajna", izjavio je svjedok za The Sun.

Sumnje vezane za selidbu pojavile su prije dva tjedna nakon što su na imanju uočena upaljena svjetla, nakon što je tamo poslano osoblje koje priprema sve za dolazak novih stanara. Inače, Frogmore Cottage je bio u zapuštenom stanju prije nego se bivši kraljevski par u njega uselio. Graditelji su danonoćno radili šest mjeseci kako bi se mogli useliti prije rođenja sina Archieja.

"Frogmore je prilagođen ukusu Meghan i Harryja i odgoju njihovu sina Archieja, tako da će to biti savršeno mjesto za Eugenie i Jacka. Bonus je to što će biti blizu svojih roditelja i naravno kraljice. Harry i Meghan iz nekog razloga nisu baš obožavali Frogmore, ali Eugenie i Jack su oduševljeni njime", izjavio je izvor.

Princeza Eugenie je mlađa kćer princa Andrewa i njegove bivše supruge Sarah Ferguson, a izvori iz Buckinghamske palače su priopćili da ne mogu komentirati hoće li morati plaćati stanarinu i u slučaju da hoće kome točno.

"Frogmore Cottage je privatna rezidencija vojvode i vojvotkinje od Sussexa i svi dogovori su stvar između njih samih", izjavio je glasnogovornik iz palače.

Svijet je potreslo priznanje Meghan Markle o spontanom pobačaju koji je doživjela u srpnju ove godine, samo nekoliko mjeseci nakon što su se preselili u SAD, pa neki pretpostavljaju da je na njihovu odluku o Frogmore Cottageu i to uvelike utjecalo. Inače, u Frogmore Cottageu prije godinu dana je rođen njihov sin Archie

Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom