Neobična priča

Supruga mu je četiri godine mlađa od sina, no čini se da se tek uz nju smirio nakon četiri propala braka

Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Lisa Marie Presley i Nicolas Cage (Foto: Getty Images) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) +0 Nicholas Cage i Alice Kim (Foto: Getty) Galerija

Nicolas Cage i Riko Shibata tek su se nekoliko puta zajedno pojavili na crvenom tepihu, a ovoga tjedna sve su oči bile uprte u njih.

Holivudski glumac Nicolas Cage crvenim tepihom nagrada Gotham u New Yorku prošetao je sa svojom petom suprugom Rikom Shibatom, a sretni par je spremno stao pred fotografe u elegantnom izdanju.

Pogledaj i ovo Channing Tatum Gubitci, ljubavni i novčani problemi! Otkrivamo koji su glumci svoje privatne probleme pretočili u film: ''Dugo se borim sa prihvaćanjem gubitka svog oca...''

Smješkali su se pred kamerama i družili s Cageovim kolegama, a sudeći po svemu, Riko se već navikla na medijsku pažnju otkako je ušla u brak s holivudskom zvijezdom.

57-godišnji Nicolas svoju je 31 godinu mlađu suprugu upoznao u njezinom rodnom Japanu 2020. godine, a nedugo nakon toga zaručili su se putem FaceTimea. Vjenčali su se 16. veljače ove godine na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu. Riko je rođena 1995. godine, iste godine kada je objavljen Nicolasov film "Leaving Las Vegas" koji mu je donio i Oscara za najboljeg muškog glumca.

Inače Riko je mlađa četiri godine od svog posinka Westona Cagea Coppole kojeg je Nicolas dobio s glumicom Christinom Fulton, a uz njega postala je pomajka i 15-godišnjem Kalu-Elu kojeg Nicolas ima iz braka s konobaricom Alice Kim.

Prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette s kojom se vjenčao 1995. i razišao 2001. godine. Drugi put je u bračnu luku uplovio s Lisom Marie Presley, kćeri kralja rock n' rolla Elvisa Presleyja, čiji je oduvijek bio fan, no u braku su proveli tek 107 dana. Njegova treća supruga bila je Alice Kim. Vjenčali su se u srpnju 2004. godine na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji, a u braku su dobili sina Kal-Ela kojem su ime dali po Supermanu. Razišli su se 2016. godine, a tri godine kasnije Nicolas je pred oltar stao s Erikom Koike u Las Vegasu. Samo četiri dana kasnije par je tražio poništenje braka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene