Neobičan par

Svi brakovi bili su mu pomalo bizarni, ali onaj s 31 godinu mlađom suprugom najviše je začudio i nju više ne ispušta iz ruke

Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicolas Cage (Foto: Getty Images) +0 Nicolas Cage (Foto: AFP) Galerija

Nicolas Cage pojavio se na predstavljanju svog novog filma "Pig" i to u pratnji svoje 31 godinu mlađe supruge.

Holivudski glumac Nicolas Cage i njegova peta supruga Riko Shibata pojavili su se zajedno na premijeri njegovog novog filma "Pig" i to je zapravo bio njihov jedan od prvih izlazaka na crveni tepih otkako su sklopili brak u veljači ove godine.

Pogledaj i ovo Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) ne gubi vjeru u ljubav! Oženio se peti put, supruga je mlađa 30 godina od njega i četiri godine od njegovog sina, hoće li se ovaj put smiriti?

26-godišnja Riko nije se odvajala od supruga, a za tu je priliku odabrala crnu elegantnu haljinu, dok je on bio naočit u tamnosivom odijelu.

57-godišnji Nicolas svoju je 31 godinu mlađu suprugu upoznao u njezinom rodnom Japanu 2020. godine, a nedugo nakon toga zaručili su se putem FaceTimea. Vjenčali su se 16. veljače ove godine na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu. Riko je rođena 1995. godine, iste godine kada je objavljen Nicolasov film "Leaving Las Vegas" koji mu je donio i Oscara za najboljeg muškog glumca.

Inače Riko je mlađa četiri godine od svog posinka Westona Cagea Coppole kojeg je Nicolas dobio s glumicom Christinom Fulton, a uz njega postala je pomajka i 15-godišnjem Kalu-Elu kojeg Nicolas ima iz braka s konobaricom Alice Kim.

Prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette s kojom se vjenčao 1995. i razišao 2001. godine. Drugi put je u bračnu luku uplovio s Lisom Marie Presley, kćeri kralja rock n' rolla Elvisa Presleyja, čiji je oduvijek bio fan, no u braku su proveli tek 107 dana. Njegova treća supruga bila je Alice Kim. Vjenčali su se u srpnju 2004. godine na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji, a u braku su dobili sina Kal-Ela kojem su ime dali po Supermanu. Razišli su se 2016. godine, a tri godine kasnije Nicolas je pred oltar stao s Erikom Koike u Las Vegasu. Samo četiri dana kasnije par je tražio poništenje braka.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Angelina Jolie i njihova djeca (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene