poginuli premladi

Zarobila je srce najpoželjnijeg neženje na svijetu, a detalji njihove tragične smrti do danas su ostali misterij

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Kennedy Jr. i Carolyn Bessette vezu su započeli dok je on bio na glasu kao najpoželjniji neženja na svijetu, a detalji njihova odnosa još i danas se ne znaju u potpunosti.

Sin američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, John Kennedy Jr., početkom 90-ih godina imao je titulu najseksepilnijeg muškarca na svijetu, a mediji su ga pratili poput princa. Željno se iščekivalo tko će zarobiti njegovo srce, a ljubio je Madonnu, Saru Jessicu Parker, Cindy Crawford, Daryl Hannah i Brooke Shields, sve dok se na kraju nije skrasio s Carolyn Bessette.

Bessette je nakon fakulteta radila za modnu kuću Calvin Klein, a vrlo brzo je napredovala te postala voditeljica za odnose s javnošću. Kennedyja je upoznala 1992. godine dok je on hodao s glumicom Daryl Hannah. Dvije godine kasnije postali su par te česta meta paparazza i tabloida.

Novinari i fotografi pratili su ih u stopu, a svi su brujali o tome kako će Carolyn postati sljedeća Jackie Onassis. Imala je profinjen stil, sanjivi izgled i uvijek je djelovala samozatajno. "Čim sam ih prvi put vidio zajedno, znao sam da između njih postoji nešto posebno", govorio je onda senator Ted Kennedy, Johnov stric. U ljeto 1995. godine, Carolyn se uselila u stan Kennedyjevih u Tribeci, a godinu kasnije par se zaručio.

Vjenčali su se daleko od očiju javnosti 21. rujna 1996. godine u Cumberlandu u malenoj drvnoj kapeli. Nisu htjeli da na ceremoniji budu mediji i to su uspješno izbjegli. Ipak, odmah nakon vjenčanja paparazzi su ih počeli maltretirati. Nakon što su se vratili s medenog mjeseca, na kućnom su ih pragu dočekale stotine fotografa. "Vjenčanje nam je velika promjena, a za privatnu osobu kakva je Carolyn još i više. Molim vas da nam date privatnost i mir", rekao je onda Kennedy medijima.

Nisu htjeli davati intervjue i odbijali su ponude da se pojave u brojnim modnim časopisima. Carolyn se bavila humanitarnim radom te je bila česta gošća na političkim večerama, uključujući i one u Bijeloj kući. Ona i suprug bili su veliki prijatelji bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona.

U jednom trenutku pojavili su se navodi da Carolyn uzima kokain te da se zbog konzumacije droge potpuno promijenila. Njezini prijatelji žustro su odbijali takve navode. Navodno je bila ljubomorna na sve žene u Johnovu životu, uključujući i njegovu sestru Caroline Kennedy. John i Carolyn imali su problema u braku, a navodno su živjeli odvojeno prije smrti.

Carolyn Bessette-Kennedy poginula je u avionskoj nesreći 16. srpnja 1999. godine skupa sa svojim suprugom i sestrom Lauren. Malim avionom upravljao je John Kennedy, a nije htio imati kopilota. Avion je zbog komplikacija s motorom pao u more, a pet dana kasnije njihova su tijela pronašli na dnu oceana. Obdukcijom je utvrđeno da nitko od žrtava u krvi nije imao tragove droge ni alkohola, a do danas je misterij zbog čega su se ukrcali u avion usred noći te odlučili krenuti na put. Bessette je u trenutku smrti imala tek 33, a Kennedy 38 godina.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene