praznik za oči

Prisjetili smo se najseksi fotki slavnih frajera iz 2021. godine, ovi prizori ugrijat će vas u hladnim danima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U godini na izmaku slavni frajeri često su se hvalili isklesanim tijelima, a mi smo se prisjetili nekih od najseksi fotografija.

Naši nogometni reprezentativci Dejan Lovren i Andrej Kramarić ovo su ljeto zapalili Instagram fotkom na kojoj zajedno poziraju u kupaćim gaćama u Rovinju te su dobili brojne komplimente na račun svojih isklesanih tijela.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić ''zrelost mi odgovara'' Luka Nižetić o svojim fotografijama zbog kojih padaju komplimenti: ''Brinem o sebi i zadovoljan sam svojim životom''

Mišićima su se tijekom godine često hvalili i još neki drugi poznati Hrvati, među kojima svakako prednjači pjevač Luka Nižetić.

I brojne strane zvijezde, poput nogometaša Cristiana Ronalda ili pobjednika Eurovizije Damiana Davida, često su na društvenim mrežama izazivale pomutnju svojim golišavim fotkama. 

Svi dobro pamte i fotografiju gole stražnjice Davida Beckhama kojom je njegova supruga Victorija ljetos zamalo srušila Instagram. 

U 2021. smo se nagledali i puno paparazzo fotki slavnih frajera na plaži i u drugim prilikama u kojima nije potrebno nositi majicu, a najvrućih prizora godine prisjetite se u našij galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) +3 Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Celebrity Edin Džeko se u lijepu suprugu Amru zaljubio na prvi pogled, no na početku veze suočili su se s velikim izazovom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene