Voli se skidati

Fatalni pobjednik Eurosonga objavio niz fotki na kojima je potpuno gol, obožavateljice ne mogu doći k sebi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David iz benda Måneskin sklon je objavljivanju svojih golišavih fotografija kojima izluđuje žene, a sada je pozirao kao od majke rođen.

Pjevač Damiano David (22), koji je zaludio žene diljem svijeta kad je s bendom Måneskin pobijedio na ovogodišnjem Eurosongu, zapalio je Instagram svojom zadnjom objavom.

Pogledaj i ovo Damiano David - 12 Neprepoznatljiv je... Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

Podijelio je niz svojih fotki na kojima pozira potpuno gol i u rukama drži košarkašku loptu koja prekriva njegove intimne dijelove.

"Lopta je život", napisao je u opisu objave kojom je obožavateljice bacio u trans.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

"Odjednom sam se zainteresirala za košarku", "Želim biti ta lopta", "Kako možeš biti tako seksi?", "Molim te baci loptu", nizali su se komentari u sličnom stilu, a fotke su u brzom roku skupile i preko milijun lajkova.

Inače, David, kojeg na Instagramu prati 4,9 milijuna ljudi, i njegov bend Måneskin početkom sljedeće godine stižu u naše susjedstvo.

Srpski mediji najavili su njihov koncert u Beogradu, koji je potvrdio i zamjenik beogradskog gradonačelnika Goran Vesić, a trebao bi se održati u veljači ili ožujku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Celebrity Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Celebrity Rozgu odavno nismo vidjeli u kraćoj suknji, užarila je atmosferu ovim izdanjem i izvedbom: "Je li ovo koncert ili modna pista?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene