Dejan Lovren i Andrej Kramarić otkrili su da su u Rovinju otplivali 250 metara u tri minute i 10 sekundi.

Galerija


Dejan Lovren i Andrej Kramarić fotografirali su se zajedno i pokazali isklesana tijela, a i pohvalili svojim plivačkim uspjehom. 

Vezani članci Andrej Kramarić i Mia Ćurković Divne vijesti! Andrej Kramarić postat će tata, a otkrio je i točan datum vjenčanja s prelijepom Mijom Andrej Kramarić i Mia Ćurković Kramarić objavio fotografiju s prelijepom Mijom koja nimalo nije tipična djevojka nogometaša

Naime, oni su objavili sliku iz Rovinja gdje se hrvatska nogometna reprezentacija priprema za Europsko prvenstvo i otkrili da su otplivali 250 metara za tri minuta i 10 sekundi.

"Sumnjali, a rekordi se ruše. Lova na stol!!! Dejan Lovren, dobra pratnja, ali drugi put navigaciju ponesi. Dva Michaela Phelpsa, kao ribe u vodi", napisao je Kramarić. 

"Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde...lagano vadite gotovinu večeras, ekipa. 3’10 - 250m. Bravo, Andrej Kramarić. Molim te, sljedeći put bez ovih kupaćih", istaknuo je Lovren. 

"Prebili smo more", dodao je Dejan. Otkrio je i tko je najmanje vjerovao u njegov uspjeh. "Moj vlastiti prijatelj je najviše sumnjao, ali zato sad znam kako se osjećam", napisao je uz fotografiju sa Šimom Vrsaljkom. 

Usto se osvrnuo na Kramarićevu objavu i problem s navigacijom. "Krenuo prema Novalji, a stigao bi i to za 5 minuta", komentirao je nogometaš. 

Njihovi pratitelji su komentirali da je to nemoguće bez plivaćih kožica među prstima dok su ih drugi pohvalili i istaknuli da je to dobar znak za utakmicu s Englezima. 

"Svaka čast, dečki", "Idemo osvojit taj Euro", "Sretno, najbolji igrači", napisali su im. 

Namučila se pri izlasku iz auta zbog riskantne haljine, neki se pitaju ima li uopće donje rublje, a uočili su i još jednu sitnicu

Zbog ove žene Livaja ne odlazi iz Hajduka i navijači joj zahvaljuju, podijelila je neke zanimljive poruke