urnebes

Lovren i Kramarić skupa na fotki pravi su melem za ženske oči, ali Dejan je Andreju zabranio nešto za sljedeće fotkanje!

Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Galerija

Dejan Lovren i Andrej Kramarić otkrili su da su u Rovinju otplivali 250 metara u tri minute i 10 sekundi.

Dejan Lovren i Andrej Kramarić fotografirali su se zajedno i pokazali isklesana tijela, a i pohvalili svojim plivačkim uspjehom. 

Pogledaj i ovo Dejan Lovren Lasagna mu odgovorio! Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

Naime, oni su objavili sliku iz Rovinja gdje se hrvatska nogometna reprezentacija priprema za Europsko prvenstvo i otkrili da su otplivali 250 metara za tri minuta i 10 sekundi.

"Sumnjali, a rekordi se ruše. Lova na stol!!! Dejan Lovren, dobra pratnja, ali drugi put navigaciju ponesi. Dva Michaela Phelpsa, kao ribe u vodi", napisao je Kramarić. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

"Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde...lagano vadite gotovinu večeras, ekipa. 3’10 - 250m. Bravo, Andrej Kramarić. Molim te, sljedeći put bez ovih kupaćih", istaknuo je Lovren. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06)

"Prebili smo more", dodao je Dejan. Otkrio je i tko je najmanje vjerovao u njegov uspjeh. "Moj vlastiti prijatelj je najviše sumnjao, ali zato sad znam kako se osjećam", napisao je uz fotografiju sa Šimom Vrsaljkom. 

Usto se osvrnuo na Kramarićevu objavu i problem s navigacijom. "Krenuo prema Novalji, a stigao bi i to za 5 minuta", komentirao je nogometaš. 

Njihovi pratitelji su komentirali da je to nemoguće bez plivaćih kožica među prstima dok su ih drugi pohvalili i istaknuli da je to dobar znak za utakmicu s Englezima. 

"Svaka čast, dečki", "Idemo osvojit taj Euro", "Sretno, najbolji igrači", napisali su im. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) +0 Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Celebrity Zbog ove žene Livaja ne odlazi iz Hajduka i navijači joj zahvaljuju, podijelila je neke zanimljive poruke

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene