Stvarno je posebna

Karijeru je započela golišavima scenama, a danas na pragu 60-ih i dalje nosi titulu najljepše žene svijeta

Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +2 Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Galerija

Monica Bellucci godinama nosi titulu najljepše žene svijeta kojoj se svi dive gdje god da se pojavi.

Talijanska glumica Monica Bellucci nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta koju je majka priroda nadarila već od malih nogu, kada su je roditelji navodno krili od znatiželjnih pogleda i pitanja kako je moguće da im je kćer toliko lijepa koje nisu nikako mogli izbjeći.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Nakon 16 godina poznanstva! Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

Predivna Monica danas slavi 56. rođendan, a njezinoj se ljepoti dive gdje god da se pojavi i rijetko tko može skinuti pogled s nje. Prije glumačke, ostvarila je manekensku karijeru koju je započela već sa 16 godina radeći prvo kao model u Italiji za Dolce & Gabbanu, a potom i u New Yorku te Parizu gdje su je uočile druge velike dizajnerske kuće, a uskoro je snimila i prvi film "Život sa sinovima".

Nije imala problem sa snimanjem obnaženih scena i skidanjem pred kamerama, tako da su njezini glumački počeci obilježeni upravo takvim prizorima, no do zvjezdanog neba vinula ju je uloga u filmu "Malena" koja joj je obilježila karijeru. Nakon toga su uslijedili "Pakt s vukovima", "Jecaji sunca", "Dracula", "Pasija", "James Bond", a sve ostalo je povijest velike glumačke zvijezde i ikone ljepote.

Njezina pojava i danas odiše seksepilom, a profil na Instagramu, gdje ima 3,4 milijuna pratitelja, vrvi izazovnim fotografijama na kojima ponosno ističe svoje bujne obline. Mnogi im ne mogu odoljeti, a nije mogao 18 godina mlađi Nicolas Lefebvre s kojim je u ljubavnoj vezi od 2017. godine i kojeg je skrivala od javnosti čak dvije godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Prije njega Monicino srce osvojio je fotograf Claudio Basso za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije. No 1996. godine upoznaje glumca Vincenta Cassela s kojim je snimala film "Apartman" i kojemu je rekla da na vjenčanju 1997. godine.

Njihov brak navodno je bio otvoren te su oboje često mijenjali seksualne partnere o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom bila izjavila da od supruga ni ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obaveza i snimanja.

Monica i Vincent dobili su dvije kćeri, a njihovu je braku kraj došao 2013. godine i danas se uglavnom susreću samo na crvenim tepisima na kojima ona blista i uživa u Nicolasovu zagrljaju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene