Monica Belluci pojavila se na jednom pariškom događanju s "novim" dečkom Nicolasom Lefebvreom.

Galerija


Nakon što je prije mjesec dana javnosti konačno predstavila svog 18 godina mlađeg dečka Nicolasa Lefebvrea, talijanska glumačka diva i jedna od najljepših žena svijeta Monica Belluci pojavila se s njim na jednom događanju u Parizu.

Vezani članci Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Ako je ova vatrena glumica nešto i "popravila" na sebi, učinila je to s mjerom, a i danas je među najljepšima Monica Bellucci (Foto: AFP) Talijanska seks-bomba san je mnogih muškaraca, a ona ljubi samo jednoga, i to 18 godina mlađeg!

54-godišnja glumica zablistala je tom prilikom u bijelom elegantnom odijelu, dok se 36-godišnji francuski umjetnik i scenograf odlučio za crnu kombinaciju.

Nagađa se kako je par započeo vezu u svibnju 2017. godine, četiri godine nakon što se Monica razvela od glumca Vincenta Cassella.

Da je u vezi, Monica je potvrdila u intervjuu za Paris Match u studenom prošle godine, no nije željela otkrila s kime.

"Čovjek s kojim dijelim život ne bavi se istim poslom kao ja, ali puno putuje. Njegov ritam života poklapa se s mojim", izjavila je tada Monica.

Na pitanje bi li se ponovno udavala nije dala precizan odgovor ali je ostavila sve karte otvorenima.

"Kada ste već bili dva puta u braku, trebate vremena za razmisliti prije nego što počnete iznova, vremena da pokušate shvatiti što se dogodilo i zašto ste se razveli. Recimo da sam trenutačno u fazi učenja", objasnila je glumica.

Monica je od 1990. do 1994. godine bila u braku s modni fotografom Claudijem Carlosom Bassom, a od 1999. do 2015. godine s Vincentom.