Baš si pašu

Jedna od naljepših žena uživa u ljubavi s 18 godina mlađim dečkom, a od javnosti ga je skrivala čak dvije godine

Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) +0 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Galerija

Monica Belluci pojavila se na jednom pariškom događanju s "novim" dečkom Nicolasom Lefebvreom.

Nakon što je prije mjesec dana javnosti konačno predstavila svog 18 godina mlađeg dečka Nicolasa Lefebvrea, talijanska glumačka diva i jedna od najljepših žena svijeta Monica Belluci pojavila se s njim na jednom događanju u Parizu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miloš Biković - 4 Opa! Ekipi "Južnog vetra" pridružuju se holivudske face, a uz Miloša bi trebali gledati i jednu od naljepših žena svijeta!

54-godišnja glumica zablistala je tom prilikom u bijelom elegantnom odijelu, dok se 36-godišnji francuski umjetnik i scenograf odlučio za crnu kombinaciju.

Nagađa se kako je par započeo vezu u svibnju 2017. godine, četiri godine nakon što se Monica razvela od glumca Vincenta Cassella.

Da je u vezi, Monica je potvrdila u intervjuu za Paris Match u studenom prošle godine, no nije željela otkrila s kime.

"Čovjek s kojim dijelim život ne bavi se istim poslom kao ja, ali puno putuje. Njegov ritam života poklapa se s mojim", izjavila je tada Monica.

Na pitanje bi li se ponovno udavala nije dala precizan odgovor ali je ostavila sve karte otvorenima.

"Kada ste već bili dva puta u braku, trebate vremena za razmisliti prije nego što počnete iznova, vremena da pokušate shvatiti što se dogodilo i zašto ste se razveli. Recimo da sam trenutačno u fazi učenja", objasnila je glumica.

Monica je od 1990. do 1994. godine bila u braku s modni fotografom Claudijem Carlosom Bassom, a od 1999. do 2015. godine s Vincentom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene