Mate Rimac i njegova Katarina u subotu su imali crkveno vjenčanje, a slavlje za prijatelje i obitelj organizirali su u okolici Livna.

Galerija


Mate Rimac i njegova supruga Katarina ovoga su vikenda priredili pravo slavlje u okolici Livna. Nakon što su sudbonosno da izrekli jedan drugome još ranije ove godine u Splitu, za prijatelje i obitelj su odlučili napraviti veću ceremoniju te još jednom potvrditi svoju ljubav.

Vezani članci Mate i Katarina Rimac Procurile snimke s vjenčanja Mate Rimca i Katarine, mladenka je odradila zanimljiv običaj, a mladoženja je preuzeo mikrofon i izazvao ovacije Pripreme za svadbeno slavlje Mate i Katarine Rimac Sve je spremno za bajkovito vjenčanje Mate Rimca i njegove Katarine, a evo što je najviše ukralo pažnju pred njegovom kućom!

Pojavile su se prve fotografije njihova slavlja, a sudeći prema snimkama, dobre atmosfere im nije manjkalo.

Kako su i najavili, tema njihova vjenčanja je priroda te staklenu dvoranu u kojoj se slavlje održava okružuje 150 bala sijena. Za privatnost mladenaca i njihovih uzvanika, kojih je ovoga puta dosta više, brinu se brojni čuvari, a na svadbi sviraju Bajaga i Zabranjeno pušenje, kako je pisala Gloria, na želju mladenke.

Katarina je navodno po vjenčanicu otišla u Milano, a djevojačku večer je s prijateljicama provela u Livnu. Mate je na momačkoj večeri bio u Crnoj Gori, a meseni mjesec će par provesti na nekoj daljoj destinaciji.

Zaboravila da nije sama na plaži pa se opustila, ali nije računala da će baš paparazzima pokazati i više nego što je htjela

Sjećate se ovog mladića za kojim su ludovale curice prije 20 godina? Nećete vjerovati kako danas izgleda i čime se bavi!