Kakvi prizori!

Mišićavom zavodniku srce je ukrala 12 godina starija dama, vidio ju je prvi put kao 8-godišnji dječak i zaljubio se

Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) +0 Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Galerija

Jason Momoa karijeru je započeo kao model, a brzo zatim se počeo zanimati i za glumu. Danas jedan od najzgodnijih muškaraca u sretnom je braku s Lisom Bonet.

Mišićavi ljepotan Jason Momoa proslavio se ulogom Khala u seriji "Igra prijestolja", a nije trebalo proći dugo da zaradi titulu jednog od najseksi muškaraca svijeta. Svakom novom objavom na Instagramu žene diljem svijeta uzdišu za njegovim isklesanim torzom, no ovaj slavni šarmer srce je poklonio samo jednoj ženi. Povodom njegovog 41. rođendana prisjetili smo se detalja iz njegovog života.

Pogledaj i ovo Jason Momoa - 2 Kakva odluka! Slavni ljepotan šokirao novom odlukom, drastično promijenio izgled: ''Ne mogu ni zamisliti kako žene sada luduju!''

Momoa je rođen na Havajima, no odrastao je s majkom u Iowi. Dizajneri Eric Chandler i Takeo Kobayashi otkrili su ga 1998. godine i tada je krenula njegova blistava karijera. Dok je pozirao za brojne kampanje, Momoa je s 19 godina gostovao i u seriji "Spasilačka služba", a u to se vrijeme počeo sve više zanimati za glumu.

Tijekom godina njegova karijera je brzo napredovala te je nerijetko sjedio i u producentskim stolicama. U filmskom svijetu najpoznatiji je po ulozi Aquamana, no svjetski mediji obožavaju pratiti i njegov osobni život.

Momoa je vezu s Lisom Bonet započeo 2005. godine, a pred oltar su stali 2007. te je iste godine glumica rodila njihovu kći. Sina su dobili godinu kasnije, a on je i očuh njezinoj kćeri Zoe, koju Lisa ima s glazbenikom Lennyjem Kravitzom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

like a pig in shit. 🤣🤣🤣hard to explain this one. but i had an amazing day. now i need a dune buggy. dune coming soon aloha j. @schaeffersgarmenthotel dirty pink 😭🤣😂

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

"Kada mi je bilo osam godina i kada sam je vidio na televiziji, rekao sam: 'Mamice, želim nju'", otkrio je u intervjuu u The Late Showu 2017. godine. Očarala ga je kada su se upoznali, a danas žive u domu koju dijele s tri psa i magarcem te su često pričali kako u kući nemaju televizor.

Duga kosa, isklesani tijelo i brojne tetovaže Jasonu su danas zaštitni znak, kao i ožiljak na licu koji je zaradio 2008. godine. Čašom u glavu udario ga je muškarac u jednom kafiću u Hollywoodu, a liječnici su mu ožiljak zašili s čak 140 šavova. Napadač je zbog toga dobio pet godina zatvora.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene