Kako se vama sviđa?

Obožavatelji bijesni nakon drastične promjene imižda omiljenog glumca: "Nisam siguran da je ovo dobro"

Jason Momoa (Foto: Profimedia) Jason Momoa (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Profimedia) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) +1 Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Galerija

Jason Momoa nakon dugih sedam godina odlučio je obrijatio svoju dugačku bradu.

Grubo i neobrijano lice holivudskog glumca Jasona Momoe pripomoglo mu je da dobije ulogu u jednoj od najpopularnijih i najuspješnijih seriji svih vremena "Igri prijestolja" , a njime je osvojio i srca milijuna obožavatelja diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Jason Momoa - 4 Hrabro! Holivudski zavodnik pohvalio se novom tetovažom na zanimljivom mjestu, otkrio i kome ju je posvetio

Stoga i ne čudi što su upravo oni ostali poprilično uzrujani nakon što je 39-godišnji Jason otkrio kako se riješio svog zaštitnog znaka, dugačke brade koju nije brijao punih sedam godina.

No, glumac se drastičnoj promjeni izgleda odlučio podvrgnuti iz plemenitih svrha, točnije zbog promocije i podizanja svijesti o recikliranju plastike što je otkrio u videu u kojem je pokazao novi imidž.

Video je podijelio na svom You Tube kanalu i društvenim mrežama, a u njemu možemo vidjeti kako uzima brijači aparat u ruke, usred pustinje pune smeća i govori prijatelju kako se posljednji put brijao 2012. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Nakon brijanja "pozdravio" se sa svojim slavnim ulogama koje je utjelovio - Khalom Drogom i Aquamanom čiji je zaštitni znak također bila dugačka brada.

"Ono što je najvažnije da želim podići ljudima svijest. Plastika ubija naš planet", objasnio je Jason.

Unatoč tome, njegovi su obožavatelji ostali neutješni i bijesni, što su pokazali u komentarima na društvenim mrežama.

"O moj Bože, Jason Momoa, nisam siguran da je ovo dobra promjena", "Obrijao je bradu, povrijedio me", "Šokirana sam onim što moje oči vide", Osjećam se prazno", samo su neki od komentara.

Jason je svoj potez pokušao opravdati na svom profilu na Instagramu.

"Zbogom Drogo, Aquaman, Declan, Baba. Obrijao sam ovu zvijer jer je vrijeme za promjene. Promjene na bolje. Za moju djecu, vašu djecu, svijet. Napravimo pozitivne stvari za zdravlje našeg planeta. Očistimo oceane, tlo. Pridružite mi se na ovom putovanju", napisao je uz objavu.

Jasonovim obožavateljima ostaje tek nada kako će njihov glumac ponovno pustiti bradu, bez koje im je očito nezamisliv.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Celebrity Tajnovita Hrvatica rijetko se pojavljuje na službenim događanjima, ali kad se pojavi, sve su oči na njoj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene