Jason Momoa dvije je sezone glumio u popularnoj seriji "Baywatch".

Galerija


Holivudski glumac Jason Momoa koji je proglašen naljepšim muškarcem 2018. godine, ženske je uzdahe mamio već početkom 2000. godine.

Vezani članci Jason Momoa i Caprice Bourret Pronašla staru fotku s jednim od danas najzgodnijih glumaca, pogađate li o kojem je ljepotanu riječ? Hafþór Júlíus Björnsson i Kelsey Henson - 5 Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

Jasonu je bilo 20 godina kada je prvi put pozirao bez majice, s kratkom kosom i bez brade, kao jedan od glumaca iz popularne serije Baywatch.

Jason se postavi serije pridružio kao lik Jasona Ioanea u 10. i 11. sezoni, u kojoj je glumio s Pamelom Anderson i Davidom Hasselhoffeom.

Također je snimio film "Baywatch: Hawaiian Wedding", no tada je već imao dugu kosu, jedan od svojih zaštitnih znakova.

Jason, koji vuče korijene s Havaja, vrhunac popularnosti dosegnuo je glumeći Khala Droga u prvoj sezoni serije "Igra prijestolja" 2011. godine.

Nakon toga glumio je Aquamana u filmu "Batman vs. Superman: Dawn of Justice" te u "Justice League", a ovih se dana u kinima svijeta prikazuje film "Aquaman", u čijem je središtu njegov lik.

Pred rodnom kućom Ive Gregurevića upaljene svijeće, kolege se upisuju u knjigu žalosti

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

Dok on izjavljuje ljubav novoj djevojci, šokirani mu obožavatelji poručuju: "Izgleda poput tvoje majke"