Jason Momoa dvije je sezone glumio u popularnoj seriji "Baywatch".

Galerija


Holivudski glumac Jason Momoa koji je proglašen naljepšim muškarcem 2018. godine, ženske je uzdahe mamio već početkom 2000. godine.

Vezani članci Jason Momoa Zgodni snagator svečanu ceremoniju pratio u razgolićenom izdanju, žene bile u sedmom nebu Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) Zaljubio se u nju kada ju je kao 8-godišnji dječak vidio na televiziji, a danas je ona žena njegova života

Jasonu je bilo 20 godina kada je prvi put pozirao bez majice, s kratkom kosom i bez brade, kao jedan od glumaca iz popularne serije Baywatch.

Jason se postavi serije pridružio kao lik Jasona Ioanea u 10. i 11. sezoni, u kojoj je glumio s Pamelom Anderson i Davidom Hasselhoffeom.

Također je snimio film "Baywatch: Hawaiian Wedding", no tada je već imao dugu kosu, jedan od svojih zaštitnih znakova.

Jason, koji vuče korijene s Havaja, vrhunac popularnosti dosegnuo je glumeći Khala Droga u prvoj sezoni serije "Igra prijestolja" 2011. godine.

Nakon toga glumio je Aquamana u filmu "Batman vs. Superman: Dawn of Justice" te u "Justice League", a ovih se dana u kinima svijeta prikazuje film "Aquaman", u čijem je središtu njegov lik.

Pred rodnom kućom Ive Gregurevića upaljene svijeće, kolege se upisuju u knjigu žalosti

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

Dok on izjavljuje ljubav novoj djevojci, šokirani mu obožavatelji poručuju: "Izgleda poput tvoje majke"