pronašla novi način zarade

Meghan Markle napravila zaokret u karijeri i najavila potez koji od nje nitko nije očekivao

Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle je postala autorica i uskoro će objaviti svoju prvu knjigu "The Bench".

I dok su se mnogi nadali da će se Meghan Markle nakon napuštanja kraljevskih dužnosti vratiti glumi, ona se odlučila za neočekivani zaokret u karijeri.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Bivša glumica objavit će u lipnju dječju knjigu "The Bench" (Klupa) o odnosu oca i sina, objavio je izdavač Random House u utorak.

Knjiga je najnoviji pothvat Meghan Markle i njezinog supruga princa Harryja, unuka kraljice Elizabete, otkako su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se u Los Angeles s njihovim sinom Archiejem prošle godine.

Dječja knjiga, nadahnuta Harryjem i Archiejem koju je ilustrirao umjetnik Christian Robinson, bit će objavljena 8. lipnja, a Meghan će dati svoj glas za verziju audioknjige, naveo je izdavač.

"'The Bench' je nastala kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se Archie rodio. Ta pjesma postala je ova priča", priopćila je vojvotkinja.

"Nadam se da će 'The Bench' odjeknuti u svakoj obitelji, bez obzira na sastav, kao što je i u mojoj", dodala je Meghan koja sada u svoj životopis, uz glumačku, može dodati i karijeru autorice.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene